2777
2789
عنوان

تو سریال شمعدونی

186 بازدید | 23 پست

واقعا همه ی بازیگرا از هوشنگ بدشون میومد؟

به غیر از برادر اقای نعمتیان که به هوشنگ‌میگفت هرمز

مثلا زهره از هوشنگ خوشش نمیومد؟

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️ 

چرا میومد🤣

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشد این سوال برات پیش اومد🤦‍♀️😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

نه می‌دونی هوشنگ نقش مادر خرج داشت 😂

این نقش میفهمونه اونی که همیشه زحمت این اون رو می‌کشه و از خودش میزنه عزت احترام کمتری داره 

الان عطا با اون همه خساست از همه عزیز تر بود

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است