2777
2789
عنوان

لاغری بعد از زایمان

176 بازدید | 12 پست

سلام .من دخترم ۱سال و ۳ ماهش هستش میتونم دیگه شروع کنم به رژیم‌گرفتن یا هنوز درست نیست .

شکمم همچنان پابرجاست و البته با کلی گوشت اضافه .زایمانم هم سزارین بوده 

کشت مارا غم بی همنفسی

فکر کنم از شیر بگیریش و اقدام کنی بهتر باشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سز شدم تو بارداری یکم آخراش اضافه وزن داشتم الان همون اضافه مونده2هفته ورزش میکردم ۲کیلو کم کردم ولی تنبلی کردم و دیگه انجام ندادم بازم برگشتم سر جای اول!!! 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
عزیزم پسرمنم دقیقا 15 ماهو دو هفته شه شیر خودمو میخوره  از 7ماهگی رژیم گرفتم تو 45 روز 11 کی ...

ساکن تهران هستید ؟ پیش کدوم دکتر رفتید

البته سلام ببخشد یادم رفت اولش 

کشت مارا غم بی همنفسی
منم سز شدم تو بارداری یکم آخراش اضافه وزن داشتم الان همون اضافه مونده2هفته ورزش میکردم ۲کیلو کم کردم ...

من که کلا احساس میکنم دیگه وزنم بر نمیگرده به قبل .گاهی میگم کاش طبیعی زایمان میکردم 

کشت مارا غم بی همنفسی
من که کلا احساس میکنم دیگه وزنم بر نمیگرده به قبل .گاهی میگم کاش طبیعی زایمان میکردم 

خواهر شوهرم و دختر عموهام طبیعی زایمان کردن همشون برگشتن به قبل بارداری من خودمو میبینم حالم بد میشه

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

عزیزم خیلیم دیر داری شرو میکنی 

من پسرم 3 ماه و 15 روزشه .....شده بودم 83کیلو .الان 65 کیلوام 

تغذیه ات بذار خوب باشه .میوه و لبنیات زیاد بخور اما نون و برنج و سرخ کردنی کمتر .روزی 1 ساعت ورزش کن .شامل 10 دیقه ورزش هوازی و بقیش ورزشای شکم و پهلو رو انجام بده 

زیره و رازیانه هم دم کن و بخور که شیرت کم نشه ......اینا تجربه های منه .امیدوارم ب دردت بخوره

و خدایی که به شدت کافیست....

سلام بچه ها منم الان پسرم ۴ ماه ۲۳روزش هفته ای ۳ دفه میرم پیاده روی با سرعت خیلی بالا با همسرم میرم غذامو کم کردم ولی تعداد وعده هام زیاد .روزی ۱۰ دونه بادوم میخورم با پسته .شبام غذای نونی روزم هرچی باشه میخورم هفته ای ۱کیلو نیم کم کردم .به نظر من ادم نباید رژیم سخت بگیره چون بعد یه مدت بیخیالش میشی کم کم اینکارو بکنید با عشق علاقه