2777
2789

چند روزی اصلا تحرک نداشتم نوار بهداشتی هم داشتم 

بعدش دیدم واژنم التهاب پیدا کرده و قرمز شده هم خود واژن هم لابیا ها و هم پوست بیرون واژن

کرم زدم چربش کردم بدتر شد و بیشتر سوخت 

و حس می کنین یک چیزی تو واژنم گیر کرده و به شدت خشکه انگاری

کرم ضد قارچ زدم داره پوست میندازم نمیدونم چرا 

قارچ دارم یا خشکه یا عرق سوختم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خجالت میکشم چون اصلا هفته اخیر به خاطر این شرایط و خشکی پوست و قرمزی نتونستم شیو بکنم

درک میکنن

یاد گرفتم وقتی خودمو به خدا می سپرم همه چیز آروم تر پیش میره😍 حتی سختی ها یه حکمتی دارن که بعدا میفهمم🥲 به خدایی ایمان دارم که سکوتش پر از مهربونیه و تاخیرش یعنی وقتش هنوز نرسیده😉 با لبخند ادامه میدم چون میدونم خدای من همیشه بهترین رو برام می‌خواد🥹🥰

منم نمیدونم چرا اینطور شدم عفونتم شدید شده 

اطراف واژنم پوست پوست شده و خشک شده کلا سفید ه سفیده شده 

لابیا هم اینطور قاچ قاچ شده میسوزه 

قبلا اینطوری نشده بودم 

نمیدونم شاید مال نوار بهداشتی بوده...... 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

سوزش ادرار و ترشح بدبو ندارم همه چی عادی هست رابطه هم نداشتم تا حالا

عفونت ربطی به رابطه نداره مجردم ممکنه بگیره 

سوزش ادرار و ترشحات نداری ولی یا عفونت کردی یا اینکه پوستت به اون نوع نوار بهداشتی واکنش نشون داده اینم که میگی انگار خشک شده یچیزی بالاخره باید معاینه بشی

برو با بتادین بشور . خشک کن . فقط یک شورت نخی بپوش . استراحت کن . زود خوب میشه

علام عفونت رو ندارم 

خارش خیلیییی کم دارم ولی در حد خارش عفونت نیست 

تکرر ادرار ندارم

تب ندارم

ادرارمم نمیسوزه

ترشح بدبو هم ندارم 

فقط پوست بیرون واژنم داره پوست میندازه به نظرم از خشکی هست 

عفونت ربطی به رابطه نداره مجردم ممکنه بگیره سوزش ادرار و ترشحات نداری ولی یا عفونت کردی یا اینکه پوس ...

درسته ولی منظورم این بود مه عفونت از نوع مقاربتی ندارم 

به نظرم خشک شده و برا همون شستشو مداوم که داشتم با آب داره پوست میندازه چون من چندین روز اصلااا تحرک نداشتم نوار بهداشتی هم داشتم 

منم نمیدونم چرا اینطور شدم عفونتم شدید شده اطراف واژنم پوست پوست شده و خشک شده کلا سفید ه سفیده شده ...

من لابیا ها اگر بخارونم میسوزه و گرنه در حالت عادی خارشم خیلی کم شده

ولی احتمالا همین خشکی باشه ک باعث پوست اندازی و ترک شده برا من ک احتمال این بیشتره 

چون دقیقا بعد از چندروز بی تحرکی اینطوری شدم