2777
2789
عنوان

رقص قورباغه های سبز و گاو های مزرعه

1424 بازدید | 116 پست

یه قورباغه خریدم بلده برقصه موش های یخچالمون رو میترسونه منم بردمش طبیعت هواش عوض شه اسمش رو گذاشتم قورقوری بهش بستنی و کیک و فالوده دادم ازش تشکر کرد بعدش جلوی گاو ها رقصید گاو ها ترسیدن چون تا الان ندیدن قورباغه ای برقصه بعدش گاو ها هم رقصیدن گفتن ماا ماااا بعدش اسب های مزرعه فرار کردن تا علف ها تموم نشه قورباغه من تو دریا شنا کرد براش قایق درست کردم آقا گاوه هم براش کشتی درست کرد آقا گاوه رو آوردم خونمدن تا باهم بازی کنیم به آقاگاوه علف دادم بهش آب دادم همه رو خورد خیلی گشنه بود قورقوری حسودیش شد گفت از وقتی گاو گرفتی من رو دوست نداری منم پزشکی قبول شدم گاو گاوی خوشحال شد چون دانشجوی علوم پزشکیم اونوقت قورباغه روپوشم رو اتو زد بخاطر رقص شپش های پرنده مرغابی خندید رشته من قبلا بهداشت عمومی بود دوباره امتحان دادم پزشکی آوردم الان برام الاغ جایزه خریدن با الاغ میرم دانشگاه قورباغه کوچولوم بزرگ شده میخنده کلی کتاب پزشکی دارم اسنل کرفتم ولی برام لبوبو جایزه نمیخرن من لبوبو کرمی و آبی دوست دارم برای لبوبو لباس و عینک خریدم چون دانشجوی پزشکبم همه بهم احترام میزارن هندونه رو از پنجره انداختم پایین شکست 

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دم ساقی گرم حلال خوره

هرروز سم تر از دیروز میشی

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

هیچ وقت هیچ وقت جنس ازموتوری اونم ازبطری درب زردارنگیرین

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

موتوری گرفتی

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۶۴ تو سایت بودم. اون زمان نینی سایت نبوده ولی من که توش بودم، مثل ی زمین بود که خونه نشده بود منم نشسته بودم توش تا کم کم خانم تهرانی ساختش. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. زنده یاد کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  #حامی_حقوق_بشر. #حامی_حقوق_حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・