2777
2789

عذاب وجدان شدیدی دارم ابجیم ارایشگره ویک سال ونیم ازدواج کرده آرایشگرش طبقه پایین خونه ماست کلا برای ناهار و شام خونه ما هستن موقع خواب میرم خونه خودشون بخاطر کار ابجیم و اینکه من تنگی نفس دارم وکمر پدر شدید من همه کاری میکنم خونه تمیز میکنم سفره میندازم سفره جمع میکنم طرف می‌شورم روزی چندین بار میان وعده وچایی میزارم براشون ابجیم بخاطر کارش سرش شلوغه چون مشتری خوب هم داره ناهار شام میخوره باز می‌ره آرایشگاش ومن همه کارا رو میکنم امروز موقع کار کردن ناراحت شدم خیلی خسته بودم با مامانم بحثم شد سر اینکه موقع آشپزی همش از من کمک میخواست ومن دستم بند بود ابجیم گفت بمن خودت خر کردی داری کارای خونه می‌کنی منم گفتم خب تو همش آسیایی با شوهرت کمک که نمیکنی چرا میگی خر گفتم شوهرت همش خونه رو کثیف می‌کنه با پای کثیف نشسته میاد میشینه رو فرشای سفید ما الان عذاب وجدان دارم ابجیم ناراحت شد ناهار نموند رفت خونه خودش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کردی راحت شدین

نه بازم میاد ناهار رفت خونه خودش من عذاب وجدان دارم چون حس میکنم به روش آوردم گفتم ناهار و شام همش با شوهرت خونه مایی گفتم شما ها خونه کثیف میکنید که من تمیز میکنم خذاشاهده شوهرش با پای گلی میاد میشینه رو فرشای ما اونم سفید سفید هست فرشامون بازم چیزی نمیگیم

هرچند درست نفهميدم چیشد اما روشی که در پیش گرفتین افتضاح اشتباهه، اون داره کار میکنه درآمد زایی میکنه شما هر روز براش هزینه میکنی و از وقت و زندگیت میزنی چی نصیبت میشه؟ آخرشم یه روز انجام ندی میشی بده،  تو همه چی باید حد و حدود رو نگه دارین تا روابطتون پایدار بمونه

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

چرا عذاب وجدان داری دقیقا متوجه نمیشم آبجیت اگه کار میکنه داره میره تو جیب خودش خوبه والا خودشو شوهرش خرجشون انداختن رو سر یکی دیگه بعد ناز و ادا هم دارن زبونشون هم ۴ متر درازه 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

نه بازم میاد ناهار رفت خونه خودش من عذاب وجدان دارم چون حس میکنم به روش آوردم گفتم ناهار و شام همش ب ...

اون باید خودش بفهمه اگر کار هم می کنه پولش میره تو جیب خودش چراباید خرج خورد و خوراکشون روی دوش شما باشه

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

هرچند درست نفهميدم چیشد اما روشی که در پیش گرفتین افتضاح اشتباهه، اون داره کار میکنه درآمد زایی میکن ...

نه میدونی اینجوری هم نیست انجام خیلی دست و دل بازه همیشه هر چی بگیره برای خودش برای منم میخره پول عمل چشمم اون داد ۲۵تومن منم برای همین ناراحتم  

اون باید خودش بفهمه اگر کار هم می کنه پولش میره تو جیب خودش چراباید خرج خورد و خوراکشون روی دوش شما ...

آره دیگه ولی کمک هم می‌کنه مثلا پول عمل چشمم ۲۵تومن بود اون حدود ۱۸تومن داد بهم یا لباس میخره برام ولی بازم من کاری خونه میکنم خسته شدم یهویی گفت خودت خر کردی داری کار مکینی منم گفتم شما شوهرت کثیف نکنید همش اینجایین که منم کار خونه نکنم 

ببین خواهرت فشنگ‌داره ازت سو استفاده میکنه ولش کن اصلا کارای خونه رو نکن برو پی زندگیت چند سال دیگه خواهرت نمیگه تو کار خونه کردی حالا بیا من برات کار کنم از تجربه من درس بگیر من خودمو کشتم برای خواهرم ولی وقتی نوبت اون رسید که بهم کمک‌کنه کلا خودشو‌کشید کنار 

ببین خواهرت فشنگ‌داره ازت سو استفاده میکنه ولش کن اصلا کارای خونه رو نکن برو پی زندگیت چند سال دیگه ...

میدونید برای چی ناراحتم چون ابجیم واقعا قدر شناس مثال من چیزی لازم داشته باشم میخره برام یا برای عمل چشمم اون هزینه رو داد یا مثلا برای مامانم بابام داداشم هم لباس میخره گاهی شوهرش هم تو کتاب به بابا وداداشم کمک می‌کنه چقدر نشناس نیستند وبرای همین من ناراحت شدم که این حرف زدم که همش اینجایین وفلان