سروتونین_کیمیاگر مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 1330 عنوان اگه کسی تو فرهنگیان انصراف بده نفر بعدیشو قبول میکنن آیا 144 بازدید | 12 پست میدونین شما؟ بعضی وقتا حس میکنم خیلی بدشانسم.دوست دارم خلافش بهم ثابت بشه 1404/05/23 | 14:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختری_با_ساز_امید عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4071 اگر قبل از ثبتنام کردن تو دانشگاه کسی نره ظرفیت خالی میذارن برای ورودی بهمن اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️
خرگوشیتونم عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 7993 من پارسال انصراف دادم رفتم سراسری تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!
دختری_با_ساز_امید عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4071 من پارسال انصراف دادم رفتم سراسری قصد جسارت ندارما من قبلا تو تاپیکات دیدم که گفتی فرهنگیان انتخاب رشته نکردی اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️
خرگوشیتونم عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 7993 قصد جسارت ندارما من قبلا تو تاپیکات دیدم که گفتی فرهنگیان انتخاب رشته نکردی آموزش ابتدایی تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!
خرگوشیتونم عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 7993 قصد جسارت ندارما من قبلا تو تاپیکات دیدم که گفتی فرهنگیان انتخاب رشته نکردی چرا کردم اتفاقا تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!
دختری_با_ساز_امید عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4071 آموزش ابتدایی خب دیگه... اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️
دختری_با_ساز_امید عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4071 چرا کردم اتفاقا نمیدونم شاید اشتباه دیدم عزیزم❤️🩹چون کاربریت یادم مونده بود به ذهنم اومد که همچین کامنتی دیدممهم اینه رشته ی الانتم فوق العادس اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️
سروتونین_کیمیاگر مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 1330 اگر قبل از ثبتنام کردن تو دانشگاه کسی نره ظرفیت خالی میذارن برای ورودی بهمن ای بابا پس یعنی اگه مردود بشیم کلا هیچ شانسی نیست؟ بعضی وقتا حس میکنم خیلی بدشانسم.دوست دارم خلافش بهم ثابت بشه
دختری_با_ساز_امید عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4071 ای بابا پس یعنی اگه مردود بشیم کلا هیچ شانسی نیست؟ لب مرزی مردود بشی اگر ظرفیت خالی باز بشه ورودی بهمن پذیرش میشی اگر نشه هم که هیچی اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️
سروتونین_کیمیاگر مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 1330 لب مرزی مردود بشی اگر ظرفیت خالی باز بشه ورودی بهمن پذیرش میشی اگر نشه هم که هیچی مگه قبول میکنن دیگه؟ کجا باید برم اگه مردود شدم بعضی وقتا حس میکنم خیلی بدشانسم.دوست دارم خلافش بهم ثابت بشه
دختری_با_ساز_امید عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4071 مگه قبول میکنن دیگه؟ کجا باید برم اگه مردود شدم شما کاری نمیکنی اگر ظرفیت خالی باشه اذر ماه اینا با اونایی که رتبه علمیشون خوب بوده و قبول نشدن تماس میگیرن که بیان برا گزینش مجدد اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️