2777
2789

غلط میکنه بزنش سیسی🔪🔪🔪

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی آقایون حتی بدون اینکه بخوان فکر کنن به رفتارشون،طرفو میزنن 

بعدش که باهاش حرف میزنی ،نظرش اینه که اینکار یه جور عرف و عادت هست واسشون 

عذاب وجدان هم ندارن بابتش

متاسفانه حاضر هم نیستن ،تغییر کنن 

عصبی میشن بیش از حد و..ولی کلا بعضی واسشون عاادی

دلم گرفته 

دیروز با مادرش آشتی کردم در حالی که اصلا مقصر نبودم 

امروز میخواستن برن لب آب من گفتم بمونم ناهارو حاضر کنم تا بچه ها برمیگردن نیوفتن به خوراکی ناهار بخورن 

حتی نذاشت حرفم تموم بشه داد و بیداد کرد و با بچه ها رفتن منم میخواستم بعد حاضر شدن غذا برم باهاشون دیگا نرفتم و موندم تو خونه 

بعد اینکه برگشت مثلا اومدم ناز کنم گفتم دعوا راه انداختی و بدون من رفتید

اونم باز بداخلاقی کرد منم دیدم ناراحته دیگه چیزی نگفتم تا وقتش برسه 

برگشت گفت غذا حاضره گفتم آره گفت من میخوابم غذای بچه ها رو بده نیم ساعت دیگه ما بخوریم منم خسته بودم از صبح روپا بودم بچه ها سر سفره انداختن دعواشون شد کوچیکن منم یه لحظه بهشون با تشر گفتم بشینید اونم پاشد که برا چی داد زدی و خوابوند تو صورتم 

بعدش معذرت خواهی کرد ولی دیگه چه فایده الانم خوابیده

مردی که زور و بازوش و به زن نشون بده 

مردونگی نداره و فقط زورش به ضعیف تر از خودش میرسه

اینو باید دوتا قلمچاق اجیر کنی خفتش کنن دل سیر بزننش ببینم زورش به اونا هم میرسه 

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

زورم نمیرسه کلشو نوشتم تو کامنت ها

بابا زور نمیخواد گوشش رو بگیر بکش🔪🔪🔪

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃