2789
مگه تخم مرغ میزنن به الویه ؟

من فقط سفیده میزنم زرده اش نمیریزم

آبپز

رهبر عزیزم شهادتت مبارک، ببخش اگر نتوانستم خوب وبه موقع ازشما دفاع کنم، مراببخش بابت تهمتهای که برشما زده شد وگاهی سکوت کردم، مرا ببخش گفتن رهبرتان در چندین طبقه زیر زمین است ومن سکوت کردم، اقای من زخم های زبان زیاد بود و ما انچنان در دفاع از شما کاری نکردیم، رهبرم تن خسته ات چندروزی است آرامش گرفته است . حال که رخت ازاین جهان بسته ای، ازآن جهان باقی هوای ما را داشته باش. دوستانی که نسبت های ناروا دراین سایت به اقای خامنه ای دادید چطور میخوایید ازشون حلالیت بگیرید. تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یک ونیم کیلو سیب ز بریزی۴یا۵ تا تخم مرغیک سینه کامل اندازه ۱۰۰تومن هم ژامبون بریزخیارشور نیم کیلو۲تا ...

اندازه دقیق گفتن

ولی سس مهرام میریزم خیلی با کیفیته

به بلندترین و درمونده ترین شبت فکرکن، آیا صبح نشد؟

مرسی عزیزم. 4 گرم خیارشور؟؟؟

نیم کیلو

رهبر عزیزم شهادتت مبارک، ببخش اگر نتوانستم خوب وبه موقع ازشما دفاع کنم، مراببخش بابت تهمتهای که برشما زده شد وگاهی سکوت کردم، مرا ببخش گفتن رهبرتان در چندین طبقه زیر زمین است ومن سکوت کردم، اقای من زخم های زبان زیاد بود و ما انچنان در دفاع از شما کاری نکردیم، رهبرم تن خسته ات چندروزی است آرامش گرفته است . حال که رخت ازاین جهان بسته ای، ازآن جهان باقی هوای ما را داشته باش. دوستانی که نسبت های ناروا دراین سایت به اقای خامنه ای دادید چطور میخوایید ازشون حلالیت بگیرید. تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

هر نفر یه سیب زمینی متوسط هر دو نفر یه تخم مرغواسه ۸نفر دوتا سینه ریش شده بقیه رم چشمی بریز

افرین منم همین مقدارو میخواستم بگم

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔

مرسی عزیزم. بنظرت هویجم بریزم؟

اره یکی یا دوتا بپز رنده درشت کن

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔

اندازه دقیق گفتنولی سس مهرام میریزم خیلی با کیفیته

سس مهرام هم خوب، یکم چرب