2777
2789

بچها من دقیقا ۵ تومن دارم الان 

یک ریال هم جای دیگه پس انداز ندارم 

صورتم اسکار و جای جوش زیاد داره جوری که بقیه نگام میکنن معذبم و با کرم پودر و پنکیک و زیر ساز و اینا بازم مشخصه 

حالا اینا به کنار 

دوس دارم درست بشه صورتم رفتم دکتر کلینیک پوست گفت CO2 فرکشنال مناسبته برای جلسه اول و میشه جلسه ای ۳ تومن و احتمالا سه ماه هم لازم باشه بیای ینی ماهی یک جلسه گفت.

من ماهی تقریبا ۱۰ حقوق میگیرم، بعد سوم شهریور هم امتحانامه باید برم دانشگاه، بنظرتون هرچه سریعتر برم انجام بدم یا صبر کنم بعد از امتحانات؟

از مهر هم باید برم سرکار سال اوله که معلم میشم دوس دارم پوستم تا اونموقع بهتر شده باشه 😭😭😭

هنوز کلی خرج و اینا دارم محصولات پوستی مراقبتی همین ترمیم کننده بخرم ی تومنه برای بعد لیزر پوست و اسکار ها.

مانتو و اینا هیچی برای مدرسه ندارم هنوز همچی مونده 

برم نرم چیکار کنممم

🦥🤌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو به پوستت برس اگرم طول کشید تا مهر غصه نخور حالا بچه ها هم واقعا براشون مهم نیست مهم اینه که پوستت مثل اینه بسه❤️🌈

البته پیش کاربلدش بروو نمونه کاراش رو ببین

تو مطب نشستی ببین کسی قبلا انجام داده یا نه

خدایی نکرده پوستت اسیب نبینه

والا دوستم رفت چقدددددر هزینه همین لیزر یکم خوب شد باز شده مث قبل لنگارریخت دور پول

اره خب ولی بعدشم مراقبت پوستی زیادی باید انجام بده دیگه

اونم هزینه هاش اندازه خود لیزر میشه اگه موادش اصلل باشه

اینجا هم‌ یه خانمه میگفت برگشت پوستش حالا نمیدونم چه مراقبت هایی انجام داده بود بنده خدا

اره خب ولی بعدشم مراقبت پوستی زیادی باید انجام بده دیگهاونم هزینه هاش اندازه خود لیزر میشه اگه موادش ...

مراقبت هارو اره انجام میداد چون خانه داربود اصلا هم تو افتاب نرفت چندین ماه ولی اصلا خوب نشد پوستش گُ تر شد👺حیف پول بهترین دکتررفت حدود بیس ملیون با کرم و فلان خرجش شد 😤😤