2777
2789
عنوان

بحث با همسرم حق با کیه

181 بازدید | 22 پست

سلام 

من یه مشکلی دارم با همسرم ما ۵ سال ازدواج کردم الان تقریبا دو سال میشه این مشکل داریم خانواده ام جایی می خوان برن مسافرت همسرم میگه توام باهاشون برو ولی خوب من به چند دلیل نمیره اولا اینکه وقتی می خوام از همسرم چند روز دور باشم استرس میگیرم دوم اینکه اعتقاد دارم که خوب ما جفتمون باهم داریم زحمت می کشیم اگه تفریح مسافرتی باشه نامردی من یا همسرم تنها بریم اون یکی بمونه 

حالا مادر پدر من قبل اربعین تصمیم گرفتن برن پیاده روی همسرم گفت توام برو ولی من قبول نکردم اونم گفت من هر وقت موقعیت باشه تنها میرم که من سر این حرف ناراحت شدم بعدا حرف زدیم گفت نه اگه بچه داشته باشیم من میرم امروزم باز مادرم زنگ زد گفت کاروان دارم میریم کربلا توام با همسرت بیا من به همسرم گفتم گفت من نمیام تو برو منم گفتم نمیرم همه با خانواده داداشم اینا مادر و پدرم خواهرم میرن من تنها یخ جوریم شوهرم بازم گفت من موقعیت باشه خودم تنها میرم خیلیم عصبانی شد چرا قبول نمی کنم تنها برم 

من باز از حرفش بهم ریختم بنظرتون موقعیتش باشه شوهرم خودش تنها میره؟تو این ۵ سال جای تنها نرفته 

بعد چرا قبول نمی کنم عصبانی میشه؟من حس می کنم شوهرم می خواد من خودم تنها برم که خودشم راهش باز بشه تنها بره بنظرتون درست حس میکنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم از تفریح خودت نزن 

دوست داری بری برو 

که فردا روز اگه بدون تو رفت جایی با خودت نگی من به خاطر این مسافرت نرفتم ولی این عین خیالش نیس بدون من راحت میره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

چرا دوست داره تنها بره؟ پدرش اینطوره؟ 

هروقت حرفی پیش میاد دائم بگو مایک خانواده ایم ، باهم میزیم، بدون تو بهم خوش نمیگذره و...

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

نه من میگم اگه جای میریم باهم بریم

درستش همین 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.