2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای ما همین الان رفت راسته مشهد بر ق نمیره ؟ یا دروغ میگن

هرروز قطعی برق داریم 

امروز با اینکه اربعین بود وکلییی مراسم بود یکیش منزل خوندم بازم برق قطع شد ولی اینقدر استقبال زیاد بود باورم نمیشد اینهمه عشق به ابا عبدالله رو 

هرچند فکر میکردیم حداقل امروز برق قطع نشه که ولی شد 

مشهدی هستیم 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

زهراجان  سکوت کن  هیچی نگو کاربریتو حفظ کن

زهرا خودمم

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

مشهد نمیره امروز

ساکن مشهد هستیم امروز هم برق رفت مثل هرروز 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

از ما هم رفته دقیقا گفتم شاید امروز نره

عزیزم یه سوال فقط جهت کنجکاوی میپرسم

ما مثلا تو این جمله که شما گفتین فقط از /برای/استفاده میکنیم نه /از/

برام تو این سایت جالب بود چند بار دیدم این مدلی از حرف اضافه استفاده میکنن

شما کجایی هستین؟تیکه نیستاا فقط دوست دارم بدونم☺️

برای ما نرفت ،کدوم منطقه هستین؟

کاش برای ما هم نمیرفت مجلس روضه اربعین داشتم کلی مهمون ولی خیلی استقبال زیاد بود شرمنده شون شدم بخاطر قطعی برق 

مال ما اصلا نمیره خیلی های دیگه هم هستن که میگن دیگه نمیره

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.