2777
2789
عنوان

دوستم به همسرش خیانت میکنه

639 بازدید | 34 پست

۲۴سالشه سر خونه زندگی خودشه شوهرشم دکتره طبق شناخت دورادور مرد خوبیه 

این دوست من قبل اینکه من بفهمم اصلا شوهری وجود داره کلی دوست پسر داشت بعد فهمیدم شوهر داره و شوهرش کیه حالم خراب شد خواستم نجاتش بدم گفت تو درکم نمیکنی و فلان الان با شوهرش قهر کرده رفته خونه باباش میگه شوهرم میاد هی منت کشی ولی من برنمیگردم با یکی از همونا که دورشن رفته سفر و... خودش همه چیو گفت شما هم خودتون متوجه شدید و دوستم همیشه بهشون میگه جدا شدم یا دارم کارا طلاقمو میکنم ما تو دانشگاه باهم دوست شدیم الانم دانشگاه تموم شده دوست هستیم ولی خب من خیلی سرد و دیر جوابشو میدم گاهی بهم میپره ولی بازم من سعی میکنم کم کم حذفش کنم

چی میشه که یه زن به مرد خیانت میکنه؟

بیخیال از هر خیال🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمانی یه آدم خیانت میکنه که هنوز مفهوم تعهد رو تو زندگی مشترک نشناخته باشه و به بلوغ فکری ازدواج نرسیده باشه 

زن و مردش فرق نمیکنه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

مرده چقد اسکوله که هنوز متوجه این رابطه های عجیب غریب و سفرای زنش نشده 💔🤦🏻

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بیشعوری تنوع طلبی داشتن دوس پسر زیاد قبل ازدواج نداشتن علاقه 

و اینکه بعضی ازینجور ادما نیاز ب درمان روانشناسی دارن و دچار اختلال جنسی هستن نمیتونن تک پارتنر باشن

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

مرده چقد اسکوله که هنوز متوجه این رابطه های عجیب غریب و سفرای زنش نشده 💔🤦🏻

خیلی سادست من پدر ومادرم شوهرشو میشناسن خیلی رفتیم مطبش اونم کامل میشناسه میبینیمش عذاب وجدان میگیریم

بیخیال از هر خیال🌱

خیلی سادست من پدر ومادرم شوهرشو میشناسن خیلی رفتیم مطبش اونم کامل میشناسه میبینیمش عذاب وجدان میگیری ...

تو این دنیا به عده از آدما چوب سادگیشونو میخورن دیگه به قولی تا این ساده ها نباشن که ما نمی‌تونیم گرگارو تشخیص بدیم و قدر این آدم خوبارو بدونیم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️