2777
2789
عنوان

هی بختک میوفته روم هی میپرم دلیلش چیهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 30 پست
😐😐😐شاید به خاطر این بوده بقره گذاشتی

به خدای احد و واحد راس میگم از در اومد تو تو روم نگا نکرد جواب سلام نداد لباساشو درآورد رفت حموم بعد حموم اومد نشست باهام حرف زد خندید

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
به خدای احد و واحد راس میگم از در اومد تو تو روم نگا نکرد جواب سلام نداد لباساشو درآورد رفت حموم بعد ...

💔💔ای بابا

شما مرتب سرکه بجشون بوش تو خونه دراد

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💔💔ای باباشما مرتب سرکه بجشون بوش تو خونه دراد

عه باید بجوشونم؟ نمیخوام رابطم خوب شه باهاش تصمیمم طلاقه فقط یه هفته فرصت لازم دارم بدلایلی فقط تا اون موقع نکشتم راضیم😁

اسپندو با چوب دارچین دود کردگ خیلی بوی خوبی داد

بختک افتادن دلیل علمی داره و دلیلشم همون دعوا و مشاجره و استرس و اظطراب ناراحتی ک در طول روز داریه 

اسم علمی‌شم فلج خوابه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

عه باید بجوشونم؟ نمیخوام رابطم خوب شه باهاش تصمیمم طلاقه فقط یه هفته فرصت لازم دارم بدلایلی فقط تا ا ...

اره بوی سرکه تو خونه دربیاد خوبه

گوشه خونه هم بریز عالیه 

مگه مریضی قشنگم؟😂خب شاید زدن که جداشید نزار پیروز شن

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

بختک افتادن دلیل علمی داره و دلیلشم همون دعوا و مشاجره و استرس و اظطراب ناراحتی ک در طول روز داریه ا ...

آخه تو بیداری میشم من روزای غصه دار تری هم گذروندم ولی اینطور نشده بودم

اره بوی سرکه تو خونه دربیاد خوبهگوشه خونه هم بریز عالیه مگه مریضی قشنگم؟😂خب شاید زدن که جداشید نزار ...

بزار پسر تحفشونو بردارن برن دادم واسه خودشون دیگه از قیافش متنفرم آره مریضم کرده انگار پسر شاهه صاحب ملک و املاکه گشنه باشی و اینقد ادعااااا! الان میفهمم لیاقت من بیشتر از این حرفاس انشالله کیس بهتر

الان نرم فردا با یه بچه میرم این درست شدنی نیست اونا هم دست از دعا برمیدارن مگه 

من جا داشت قبل عروسی جدا شم عقل نداشتم خدا لعنتم کنه بازم دیر نیس خدا بهم رو کرده دم اون کسی که دعا نوشته گرم برمیگردم بهشت بابام

بزار پسر تحفشونو بردارن برن دادم واسه خودشون دیگه از قیافش متنفرم آره مریضم کرده انگار پسر شاهه صاحب ...

🫢🫢🫢🫢🫢🫢🫢🫢🫢🫢🫢🫢🫢🫢🫢

هرجور خودت صلاح میدونی عزیزم ولی خیلی خوب فکراتو‌بکن ممکنه هر تصمیمی میگیری بعدا پشیمون شی 

ممکنه تصمیم خودت نباشه........

🫢🫢🫢🫢🫢🫢🫢🫢🫢🫢🫢🫢🫢🫢🫢هرجور خودت صلاح میدونی عزیزم ولی خیلی خوب فکراتو‌بکن ممکنه هر تصمیمی م ...

خانوادم اصلا خبر ندارن من شهر غریبم فعلا هیچکس نمیدونه حتی شوهرم یهو غافلگیرش میکنم

غلط میکنه سر هر چی میگه طلاقت میدم مهرتو میدم برو خونه بابات لعنت به اون روز که اومدم خونتون خواستگاری لعنت بشه به جدو آبادش انشالله غلط میکنه منو میزنه مگه من بچه دارم که بمونم بسوزم دم به دیقه از یجام ایراد میگیره ینی ارزشم اینه زیر پاعه این له شدم؟

خانوادم اصلا خبر ندارن من شهر غریبم فعلا هیچکس نمیدونه حتی شوهرم یهو غافلگیرش میکنمغلط میکنه سر هر چ ...

شما نمیشناسمت ولی همه خانم ها با ارزشن و حقشون در منزل همسر شان و شخصیتشون حفظ بشه

اونجور که من از تجربه اطرافیان شنیدم مثلا یکی برای دایی و زنداییم میزد بدجورم میزد چندبار تا پای جدایی رفتن ببین حتی مامور اوردن که زندایی جهزیشو ببره بعد ۷ سال زندگی و یه بچه اون کسی که میزد سالیان که گرفتار شده و الانم نیست اینا یه جوری باهم خوشن بچه دومم دوسال پیش اومد الانم خبر داریم حالشون خوبه باهم خوشن

تنها خواستم به عنوان یه خواهر دلسوز بگم بعضیا به قدری تیره دل هستن از اینکه هر کاری با زندگی بقیه بکنن خجالتی ندارن تاکیید موکد میکنم هر کاری 

با توجه به چیزی که دیدم میگما ممکنه همسرتونم رفتارش دست خودش نباشه

ولی در هر صورت حق با توعه کسی حق نداره بهت کوچکترین بی احترامی کنه 

یه ذره با خودت خلوت کن فکر از اول اول کع دیدیش تا همین الان مطمئنم با مرور کردن یه سری چیزا تصمیم درست میگیری خواعر قشنگم

شما نمیشناسمت ولی همه خانم ها با ارزشن و حقشون در منزل همسر شان و شخصیتشون حفظ بشهاونجور که من از تج ...

از اولش بد بود دخالت میکردن خواهراش منو تو چشمش بد کردن زشت کردن وقتی مطمئن شدن حرفاشون اثر کرده کشیدن کنار از دور نگا میکنن الان میگه خواهرام باهات که کار ندارن منم تو دلم میگم اونا کردنیارو کردن

اولش ازم خ خوشش میومد میگفت تو جمع تک بودی تو جد و آبادم دختری به خوشگلی تو نیست تو همه چی بهت میاد رفتم پرو لباس حنا برگشت گفت تو از خوابم پاشی این لباسو بپوشی بیای مراسم همه دست به دهن میمونن ببین با آرایش چی میشی ملکه، ولی الان تو چشمش زشت ترینم خدا باعث و بانیشو لعنت کنه انشالله مریضی سخت بگیرن 

حرفایی که به من زده به هیچ عنوان از یادم نمیره هیچی تو این زندگی نیست که من بخاطرش کوتاه بیام اونا بچه داشتن

از اولش بد بود دخالت میکردن خواهراش منو تو چشمش بد کردن زشت کردن وقتی مطمئن شدن حرفاشون اثر کرده کشی ...

خدا کمکت کنه به حق صاحب امروز🥲🥲🥲