2777
2789

سلام خانوما 

من ماه پیش هفت هفته بودم سقط شد (فعالیت نداشت)

حالا نمیدونم اقدام کنم یا نه 

شرایطم اینجوریه که خودم دوست دارم فاصله سنیم با بچم کم باشه و شوهرمم میخاد زودتر بچه دار بشیم ولی مامانم مخالفه چون به من میگه سال اول کارت(معلمی) هست بزار سال دیگه بچه دار شو که راحت تر باشی 

ولی از یه طرفم آبان شوهرم میخاد مو بکاره و بخاطر اون قرص ها که باید بخوره تا یه سال یه سال و نیم بعدش نباید اقدامی داشته باشیم برا همین شوهرم میگه این چند ماه رو اقدام کنیم 

خودم استخاره کردم بد اومد ب ینفر معتبر گفتیم استخاره کنه خوب اومد 

من نمیدونم چکار کنم از ی طرف دلم بچه میخاد زودتر از یک طرفم میترسم سخت بگذره چون سال اول تدریسمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چه عجله ایه. چند سالته؟ همسر منم مو کاشت ولی قرص خاصی نخورد. منظورت چه قرصیه؟

۲۲ سالمه 

اسمشو یادم نیست ولی منم باهاش رفتم دکتر دکتره همینو گفت که این قرص و بخوره تا یه سال بعد اقدام نباید داشته باشید ممکنه بد باشه

عززم چون تازه یک ماهه سقط داشتی فکر کنم از نظر پزشکی بارداری مجدد برات خطرناک باشه حتما با پزشک مشور ...

اره ازمایش دادم منتظریم جواب ازمایش بیاد برم دکتر بعد اگه خواستیم و مشکلی نبود اقدام کنیم 

اره ازمایش دادم منتظریم جواب ازمایش بیاد برم دکتر بعد اگه خواستیم و مشکلی نبود اقدام کنیم

ان شاالله هرانچه خیر شماست همون بشه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
انشالله فقط نمیدونم اگه اوکی بود اقدام کنم یا ن

اخه اقدامم تا بکنی که بچه نمیشه من خودم تو این بارداری ۲ سال تو اقدام بودم معلوم نیست چقدر طول بکشه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
اخه اقدامم تا بکنی که بچه نمیشه من خودم تو این بارداری ۲ سال تو اقدام بودم معلوم نیست چقدر طول بکشه

آخه من برا بارداری قبلیم همون دفعه اول شد 

برا همین میگم دو سه ماهه رو اگه خوب باشه اقدام کنیم شد شد نشد هم پشیمون نمیشیم 

فقط نظر مامانم دو دلم کرده