2777
2789

با احترام به استارتر اون تاپیک 

ولی اینکه بگیم بچه ها بد شدن باید زود ازدواج کنن میشه مصداق پسرایی ک مادرشدن نمیتونه کنترلشون کنه و براشون زن میگیره

و بعدش پسر بدتر از مجردیش میشه و این وسط زندگی دختر مردمم خراب میشه و یه بچه ی طلاق میمونه وسط یا یه بچه ای ک تو شرایط ارامش بخشی نمیتونه باشه و کلی مشکلات روحی میگیره 

بنظر من کسی ک بچه میاره باید تمام تلاششو بکنه اون قسمت تربیت ک ب خانواده مربوط هست و کاملا سالم نگهداره 

تا اون بچه حداقل تو فضای درستی باشه تو خانواده اونوقت امکان اینکه جامعه بخواد خرابش کنه خیلی کم میشه 

اکثر بچه هایی ک بد میشن ذاتا ک بد نیستن 

تو خانواده حمایت کافی و سالم ندارن میرن تو جامعه ، جامعه ام ک چیزی برای عرضه نداره جز خلاف 

ازدواج اگاهی میخواد سواد میخواد ، این حرف کساییه ک مسئولیت تربستشونو نمیتونن قبول کنن میندازن گردن یکی دیگه ک بچه شونو نگهداره به اسم ازدواج 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

اینا همون ترویج دهندگان کودک همسری ان فقط پوست انداختن

کی میگه بچه ها بد شدن؟

منظورش دختراس دیگه

بیشتر آمار جرم و جنایات نوجوانان توسط پسرا اتفاق میفته

بگیم خب چون بد شدن پسراتونو ببیندید به درخت

میشه؟ نه، چون همه قاطی میکنن

بعدم دختر بچه رو که به پسر بچه نمیدن

حداقل به ۳۰ ساله میدن

این فراتر از کودک همسری و آزار جنسی و خشونته

بلکه پدوفیلی‌ هست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اینا همون ترویج دهندگان کودک همسری ان فقط پوست انداختنکی میگه بچه ها بد شدن؟منظورش دختراس دیگهبیشتر ...

دقیقا درست فرمودی

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.