2777
2789

حمد خوندم واست عزیزم💚🌹

دوستام واسه امضام التماس دعا😭😭💚

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

من همیشه برای همه ناخواسته دعا میکنم ولی یکی برای من دعا نکرد و نمیکنه که پسر دار بشم.همیشه میگم فلانی خوشبخت بشه .فلانی بچه گیرش بیاد.ولی هیچکس ب خودم یا پشت سرم نگفت.خدا کنه مشکل شما هم حل بشه .صلوات میفرستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای آرامشت ۱۴تا سوره کوثر میخونم برات🌹

شماهم برای من دل شکسته دعا کن حاجت دلم که نه پوله نه مسافرت نه خرید خونه وماشین ونه بچه...فقط میخوام همسرم دنبال اون شغل جدید نره که میدونم ضرر مالی هامون دوباره شروع میشه😭

چشمت به امضام افتاد😭 یدونه ازته دلت بگو الهی آمین قربون دلت برم شایدباهمین دل پاک تو خدا مانع شد تا همسرم این شغل روانتخاب نکنه.یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹

من همیشه برای همه ناخواسته دعا میکنم ولی یکی برای من دعا نکرد و نمیکنه که پسر دار بشم.همیشه میگم فلا ...

عزیزم من برات دعا میکنم باهمین قلب شکسته ام از خدا میخوام ی پسر صالح وسالم بهت بده که تا آخر عمرت باعث سربلندیت بشه انشاالله نتیجشو ببینی🌹

برای حاجتت ۵تا توحید خوندم🌹

چشمت به امضام افتاد😭 یدونه ازته دلت بگو الهی آمین قربون دلت برم شایدباهمین دل پاک تو خدا مانع شد تا همسرم این شغل روانتخاب نکنه.یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹

عزیزم من برات دعا میکنم باهمین قلب شکسته ام از خدا میخوام ی پسر صالح وسالم بهت بده که تا آخر عمرت با ...

اولین بار هست یکی تو زندگیم برام دعا کرد.ممنونم من ب آیه الکرسی خیلی اعتقاد دارم.میخونم به نیابتت

اولین بار هست یکی تو زندگیم برام دعا کرد.ممنونم من ب آیه الکرسی خیلی اعتقاد دارم.میخونم به نیابتت

ممنونتم گلم برات ۵تا هم آیت الکرسی به نیت ۵تن آل عبا میخونم برات

منو این همه خوشبختی محاله😍😍😍این ماه انتقال دارم برای بار سوم😔

عزیزم دلم روشنه برات انشاالله بیا بهم خبر شادیتو بده❤️❤️

مشکل رحم دارم .بعید می‌دونم جواب بگیرم.مثبت میشه بعد رشدش متوقف میشه

به حق این روز عزیز از امام حسین میخوام دلتو شاد کنه ناامید نبااش دوست من