2777
2789
عنوان

راهی مشهد الرضا هستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 112 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باباجانم

دلم جامونده تو حرمت

یه بار دیگه دعوام کن

یه بار دیگه بزار سوگولیت بیاد تو بغلت

یه بار دیگ فرصت بده  دخترت قبل نماز دعا بخونه

تو صف نماز بایسته با دعایی که میخونم همراهی کنه بگه یاالله....

یه بار دیگه بزار تا آخر شب بشینم تو حرم به گنبد و گلدسته هات نگاه کنم

یه بار دیگه مثل همین دفعه

قشنگ راحت یه دفعه ای 

همه جوری عاشقتم اقاجانم❣️🤍

سلام عزیزم بسلامت بری التماس دعا خیلی برام دعا کن، دعا کن دوباره بطلبم خیلی دلم تنگشده براش😭😭😭

مشهد یه حوریه

دیشب که شب آخرم بود

سر دعا قبل نمازش گریه میکردم که دیگه نمی‌بینم این صحنه رو،🥺

ایشالا به زودی قسمتت❣️

مشهد یه حوریهدیشب که شب آخرم بودسر دعا قبل نمازش گریه میکردم که دیگه نمی‌بینم این صحنه رو،🥺ایشالا ب ...

مرسی عزیزم🥲

زیارتت قبول گلم❤️

فقط 43 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

حرف دل منو زدی برای دل منم دعا کن دیشب امان رضا به مادر و پسرش قسم دادم اگه با این آدم ها می‌خوام بی ...

من یبار اینجور ارزویی کردم خیلی حالم بد بود گفتم یعنی چی اقا رو بذارم کنار بخاطر اونا؟

گفتم به درک میرم دوباره...

ولی الان واقعا دلم نمیخواد باهاشون دیگه برم به قران خستم کردن

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔