2777
2789
عنوان

با شبیه خودتون ازدواج کنید

128 بازدید | 9 پست

خداوند در سوره نور فرمودند .زنان پلید برای مردان پلید .و مردان پلید برای زنان پلید...و زنان پاک برای مردان پاک.ومردان پاک برای زنان پاک 

خوب اقا یا خانمی که  خرابکار و پلید هستی یا به چیزی اعتقاد ندارید چرا دقیقا دنیال ادم پاک هستید؟ اون زن و مرد پاک سهم شما نیست اگر با شبیه خودتون ازدواج کنید برای هر دو بهتره میتونید همو تحمل کنید 

نه اقای خراب حق داره دنبال زن پاک باشه 

نه زن خراب این حق داره  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تفسیر شما اشتباهه از آیهبیا تا دلت بخواهد موارد متضاد نشونت بدم دیگه آسیه همسر فرعون بود

اصلا منظور من متوجه شدی،🫤 خداوند گفته این کار رو انجام بده برای خودت بهتره نگفته و اذیت نمیشی 

نگفته هر کس خوبه خوب بهش میرسه هر کس بده بد 

من هم میگم طبق این ایه برید جلو یکی دیگه هم بدبخت نکنید

حالا راجب بد و خوب ن ولی راجب تفاوت ها من تاپیک زدم اگ میشه جواب بدید تاپیک آخرمو

به نظر من هیچ وقت نخواین ازدواج کنید که کسی رو تغییر بدید ادمها رو همونی که هستن قبول کنید اگر میتوانید باهاش زندگی گنید که خوبه اگر نه بیخیالش بشید

شما یکی وبیار بگه من بدم .همه مدعی هستن خوبن

کسی که به فرض زنا کار هست باید با شبیه خودش ازدواج کنه دلیلی نداره دنبال پاک باشه منم همین میگم قبول کنید چه هستید و با مثل خودتون ازدواج کنید و دیگری رو هم اذیت نکنید