2777
2789
عنوان

دانشجو ها یه سوال

148 بازدید | 19 پست

میگم که امتحاناتون از چند شهریور شروع؟؟ بعد اگر شروع شه یعنی تا آخر شهریور امتحان دارید ؟ بعدش مهرم باید برید دانشگاه  یا بعد امتحانا یه فرجه استراحت میدن بهتون بعد میرید دانشگاه ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۷-۲۵شهریور امتحان ها ۲۸ام شروع کلاسا

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
چون حس میکنم هیچی بلد نیستم میترسم خیلی خیلی میترسم

آها خب استرس اولیه طبیعیه

کتاب های زیر میتونی تا شروع مدارس بخونی : کاش معلمم می‌دانست - ته کلاس ردیف آخر صندلی آخر - هنر معلمی - کاربرد روانشناسی در کلاس درس - مجموعه کتاب های اختلال یادگیری از دکتر تبریزی ( من همه رو خوندم به نظرم خیلی خوب بودن) 

این چیزا که میگم پیشنهاد استاد ها بوده 

قبل شروع مدارس برو کلاستو  ببین  یه چیدمانی یه سری تزیینات متناسب با پایت پیدا کن 

میتونی حتی برای کم شدن استرست پشت میز بری و یه مقدار شرایط کلاس برای خودت تصویر سازی کنی

سایت هایی پیدا کن از هوش مصنوعی و انیمیشن و بازی تا در طول سال آماده داشته باشی ازشون استفاده کنی 

برای روز اولت بستگی به پایه ای که رفتی قانون بزار و تمام وقت بزار به بازی موثر و آشنایی با دانش آموز 

برای هر روزت طرح درس داشته باش و همیشه یادت بمونه کلی امور غیر قابل پیش بینی هست که می‌تونه باعث بشه طبق طرح درس پیش نری و این اصلا چیز بدی نیست 

من از جامونده های امتحانای خردادم هفته دیگه سه تا امتحان دارم پشت هم

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀