2777
2789
عنوان

تاپیک پر بازدید راجب فرهنگیان

122 بازدید | 7 پست

چرا همه مینالن 

تصمیم میگیری بری فرهنگیان کلی حرفای دلسرد کننده راجبش میزنن 

رشته های دیگه میخوای بری میگن تهش بیکاریه 

دقیقا ما بدبختا چیکار کنیم که تو کشوری بدنیا اومدیم که ذره ای به علوم انسانی بها نمیدن😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برا علوم انسانی بهترین شغل همون فرهنگیانه.کلا برا خانوما خیلی خوبه.نه استرس ونه مسولیت انچنانی یی.عزیزم من خودم شاغلم درمانگاه کارمیکنم حتی تو خوابم خواب مریضارو میبینم که چیکار کنم براشون،خواب میبینم یه اتفاقی براشون افتاده و مقصر من بودمو کم کاری کردم زندگی م همش استرسه بااینکه شغلمم دوست دارم اما برگردم عقب صددرصددد معلمی رو انتخاب میکنم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

به شخصه دانشجویی دیدم کنار خودم که به واسطه اجبار توسط خانواده اومده بود فرهنگیان و پشیمون شده بود 

عده ای به واسطه دریافتی کم پشیمون میشن چون دلخوش بودن به حقوق و تضمین شغل

بحث اینه حداقل الان با این وضعیت باید علاقه داشته باشی که تو این رشته بمونی و بعد وارد بازار کار شدی اذیت نشی 

در رابطه با جایگاه اجتماعی هم معلم همیشه ارزشمنده و حضورش به شدت مهم 

معلم هم آموزش میده هم رفیق و پناهگاه  دانش آموز میشه هم باید مشاور باشه و ... 

اگه کسی زیر سوال میبره به خاطر جهالته 

به خاطر اون تعداد معلمی که نتونستن اونجوری که باید باشن و ذهنیت ها بد شده 

و صد البته وقتی دولت و آموزش و پرورش ارج نزاره مردم بزارن؟ 

شما هرچی دلته رو انجام بده اون موقع با همه خوبی بدی کنار میای

به شخصه دانشجویی دیدم کنار خودم که به واسطه اجبار توسط خانواده اومده بود فرهنگیان و پشیمون شده بود ع ...

اخه میدونین من منطقی با خودم‌که حرف میزنم رشته هایی که دوست دارم بازار کار نداره...

مثلا من با لیسانس ادبیات یا تاریخ میتونم‌چیکار کنم؟هیچی😢

اخه میدونین من منطقی با خودم‌که حرف میزنم رشته هایی که دوست دارم بازار کار نداره...مثلا من با لیسانس ...

خب پس شما به واسطه حقوق و تضمین شغل فرهنگیان رو میخوای 

موندن برات کمی سخت میشه اگه آدم قانعی نباشی