2777
2789

من برای یه تحقیقی میخوام و نظر ادمای عادی رو میخوام بدونم به نظرتون بچه های افغانستانی باید حق تحصیل رایگان تو ایران داشته باشند یا نه .

خواهش میکنم روهم ریپلای نکنید و فقط نظر شخصی رو بگید . به هم احترام بزاریم 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه وقتی بچه های خودمون از تحصیل بخاطر هزینش محروم شدن چرا باید خارجی ها بیان رایگان درس بخونن اصلا میدونین امسال چقدر بچه نتونستن برم مدرسه و ترک تحصیل کردن 😑😑😑

نه به هیچ وجه چون اختیار کامل دارن بعد از تحصیلات برن کشورخودشون و حتی اگه تو ایران نخبه هم بشن باز سودی برا ما نداره بعد ایرانی داره برا تحصیلش بسته به نوع مدرسه پول پرداخت میکنه چرا افغانی رایگان تحصیل کنه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

نه مخالفم بچه های خودمون اولویت دارن براخودایرانیا رایگان نیس چه برسه اتباع

بعدم همینا بزرگ بشن خطری میشن و به ماهاتو کشور خودمون توهین میکنن واینجارو صاحب میشن

کودکان مظلوم ترین و معصوم ترینهای عالم هستن و به هیچ وجه و حالتی نباید مورد ظلم یا بی مهری یا کم توجهی قرار بگیرن و از این دید نگاه کن که خودت روزی جای اونا افغانستان باشی پس برای دیگران اونی رو بپسند که در مورد خودت میپسندی

و الان تاپیکتو میترکونن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

نه عزیزم  زندگی براشون اینحا واقعا رایگانه در مقابل ایرانی ها 

باید هزینه های بالا پرداخت کنن  دقیقا مثل کشورهای دیگه 

اونا از ایران به عنوان سکوی پرتاب به اروپا استفاده میکنن اینجا درس میخونن و کاری یاد میگیرن بعد میرن اروپا و به ایران توهین میکنن

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
نه به هیچ وجه چون اختیار کامل دارن بعد از تحصیلات برن کشورخودشون و حتی اگه تو ایران نخبه هم بشن باز ...

منظور از رایگان همون مقدار پولی که یه ایرانی تو مدرسه دولتی میده . چون تو قانون تحصیل رایگان برای هرکودکی اجباریه . همون رایگانه پولیه خودمون

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

هر نظری هر کی بده بخاطر تعصب به وطنمونه و عیبی نداره

هیچ کجای دنیا افراد خارجی اون کشور از هیچ امکاناتی رایگان بهره نمیبرن مگر اتباع کشور جنگ زده و برای مدت محدود

منابع و ثروت هر کشوری برای رفاه مردم اون کشوره چون خودشون اون کشور رو ساختن،مالیاتش رو دادن و اون رفاه رو برای خودشون بوجود اوردن

دلیلی نداره بکی از یک کشور دیگه بیاد فقط برای اینکه تو کشور خودش زندگیش سخته و از حق رفاه من و نسل های بعد من اونم رایگان استفاده کنه