کاش خدا یکم حوصله ب خرج میداد ب زن و مردای بی اعصاب بی حوصله هوس ران نالایق بچه نمیداد . ادمهای خوب گزینش میکرد فقط ب اونا بچه میداد . هر چی ادم اشغاله میبینی راحت بچه دار میشن . خیلیا هستن دل مهربون و دلسوز ولی بچه دار نشدن . هر وقت خبرایی میبینم ک بچه رو گذاشتن سر راه یا بچه شو کتک زده یا نامادری و ناپدری بچه رو بی رحمانه کشتن اعصابم خرد میشه . قانون دست من بود اجازه ازدواج مجدد ب زن و مردایی ک بچه کوچیک دارن تا ۱۸ ساله شدن بچه رو نمیدادم . کسایی ک بچه اوردن نگه نداشتن گذاشتن تو راه یا دادن دست یکی دیگه رو میگرفتم عقیم میکردم . هوووف خیلی دلم میسوزه برای بچه ها
شماهایی ک بچه دارین چقدردر روز براش وقت میزارین ؟ در روز چ برنامه هایی برای شاد شدنش دارین . ب بچه هاتون برسین . حق ندارین سرش داد بزنین حق ندارین کوچیکترین کتکی بهش بزنین . حق ندارین همش سرتون تو گوشیه بی صاحابتون باشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اینجا مورد داشتیم چون زن و شوهر با هم سازش نمیکردن شوهره اخلاق نداشته دست بزن داشته خیانت میکرده خانمش تصمیم گرفته بچه دار بشه تا شوهره دلگرم بشه به زندگی
جایی که عقل نیست جان در عذاب است
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
بله آدم های بی مسیولیت که فقط زاد و ولد بلدن اسم پدر و مادر براشون زیاده آدم های میگن بچه خوبه فکر ایندشو نکردن تا دلت بخواد تو این کشور آدم های هستند که اسم پدرو مادر رو یدک میکشن و ادعای پدر و مادری هم دارن وجود داره متاسفانه
👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
تو فقر بچه میران تو شرایط اقتصادی بد بچه میارن تو جنگ بچه میارن با وجود اینکه خودشون سختی کشیدن و دیدن بازم بچه میارن به خاطر ماشین بچه میارن به خاطر سهام بچه میارن به خاطر یارانه بچه میارن تربیت تعطیل اصلا وقتشو ندارن پدر مادر وظیفشع تا آخر عمر مسیولیتش اون انسان رو بر عهده بگیره نمیتونید نیارید فقط اون دوران کودکی لپشو میکشم وای چه بامزس خوشحالم به نسبت داره کم میشه ارزش قایل میشن برای بچه
👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘