2777
2789
عنوان

ورودی دوازدهم انسانی

216 بازدید | 18 پست

بچها من خیلی فرهنگیان دوس دارم الان که دارم دهمو جمع بندی میکنم احساس میکنم سال بعد یادم قراره بره چکار کنم 

از همین الانم استرس دارم نمدونم کی منابع فرهنگیان بخونم ک یادم بمونه چکار. کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نگیر. مرور میکنی باز منابع فرهنگیان هوش و استعداد رو از الان شروع کن هروز ۲تا تست بزن که قویی ...

یسوال من یازدهممو پاس کردم همشو اما متاسفانه معدلم خراب شده باز امیدی هست 

سلام عزیزم منم مثل شما حس میکردم اکه تابستون بخونم یادم میره ولی دهم و یازدهم رو تابستون دوازدهم همه کتابای این دو پایه رو جمع کردم 

از برج هفت تا ده دهم و یازدهم تست زدم و نیمه اول دوازدهم رو جمع بندی کردم ولی توی بازه هفت تا ده درس های خوندنی مثل تاریخ و جغرافیا  جامعه دروس تاریخی علوم فنون دهم و یازدهم  رو ول کردم  و تمرکزم روی تاریخ و جغرافیا و جامعه دوازدهم بود تو این بازه 

عربی و فنون ریاضی منطق اینا تست میزدم  خوندنی های دهم و یازدهم  رو اصلا نخوندم 

دیگه از برج یازده تا سیزده بدر هم نیمه دوم دوازدهم را جمع و چند بار مرور کردم همه جامعه ها رو در این دو سه ماه پنج بار مرور کردم 

تاریخ های هر سه پایه رو از برج یازده تا یک پنج مرور کردم 

باقی درس هامم مثل عربی فنون ریاضی فلسفه تست زدم 

از ۱/۱۳ سوالات کنکور های سال‌های قبل رو ب روش سه روز یک بار زدم تست های که غلط میزدم همون قسمت رو مرور میکردم چون این یک ماه وقت نیست کل کتاب ها رو مرور کنی 

و دروس فرهنگیانم کتاب محسن قرائتی رو از برج ۱۱ شروع کردم ب خوندن هفته آخر کنکورهم مرورش کردم 

دین و زندگی هم یک هفته ب کنکور خوندم 

هوش و استعدادم فقط تست های آزمون ها رو کار کردم و تحویلشون کردم  بدون منبع 

و یک روز قبل کنکور تست های هوش و استعداد کنکور سال قبل رو با کلیپ تحلیل کردم که البته برای من  جواب داد

زینب 

سلام عزیزم منم مثل شما حس میکردم اکه تابستون بخونم یادم میره ولی دهم و یازدهم رو تابستون دوازدهم همه ...

من الان دهم اقتصاد ک میخونم کتابشو خوندمو درسنامشم خوندم تستشم میزنم بده؟