2777
2789
عنوان

وازلین رشد ابرو

32643 بازدید | 40 پست

بچه کی واسه ابروهاش وازلین زده رشد کردن پرپشت شدن 

یا چه چیز دیکه یی زدن که پر پشت بشن ؟

دختر گلم 💕 تو ثمره عشق 🤵🏻👰🏻 ۹ساله ی منو باباتی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زدم حدود یک ماه ....

خوب بود تاثیر داشت ضخیم شده بود 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
ندا ندایی جون ،چه جوری میزنین  شبا موقع خواب ؟

بله عزیزم شبا قبل خواب یه شب در میون میزدم خیلییییی کم.اندازه مورچه 😆😆😆میزنم سر انگشتم و ابروهامو ماساژ میدم واقعا ضخیم شده بود 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

محلول شیوانا بزن دیگ

توسایت معروفه ک

یه استکان روغن زیتون ی استکان روغن نارگیل یه قاشق مربا خوری حنا یه 24ساعت بمونه بزن حالشو ببر

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
محلول شیوانا بزن دیگ توسایت معروفه ک یه استکان روغن زیتون ی استکان روغن نارگیل یه قاشق مربا خوری ح ...

یا خدا حنا 

بشم  انشرلی با ابروهای قرمز !!!

دختر گلم 💕 تو ثمره عشق 🤵🏻👰🏻 ۹ساله ی منو باباتی  
بله عزیزم شبا قبل خواب یه شب در میون میزدم خیلییییی کم.اندازه مورچه 😆😆😆میزنم سر انگشتم و ابروهامو ...

عزیزم ممکنه بگید اندازه  کدوم مورچه ها؟ اونا که بزرگن و گاز میگیرن یا همین معمولی کوچیکا؟