2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه گفتن سامسونگ ولی حتی یه دلیل هم براش ندارن😁

من واسم دوام مهمه

روی پونزده 16 هم میتونم هزینه کتم

نظرتون چیه؟

این روزا میگذرن اما تو از این روزای لعنتی نگذر
ما قشر خط فقر میخوایم حداقل چندسال کار بده زود عوض نمیکنیم😂

برای حداقل پنج سال کار کرد بهتر چون سامسونگ تا چهار سال اپدیت نرم افزاری (اندروید) و پنج سال امنیتی می گیرد (درضمن گوشی چینی نخر مگه ایگه بخوای گوشی زیر سی میلیون بخری)

من واسم دوام مهمهروی پونزده 16 هم میتونم هزینه کتمنظرتون چیه؟

Samsung Galaxy A16 5G 

نسخه 8/256 GB

برند قابل اعتماد با سابقه خوب در پشتیبانی.

6 سال آپدیت نرم‌افزاری (4 سال Android + 2 سال امنیتی) → بی‌نظیر توی این رنج قیمت.

باتری 5000 میلی‌آمپر با شارژ 25 وات.

دوربین 50MP، عملکرد خوب روزمره.

نمایشگر 6.7 اینچ PLS LCD با نرخ نوسازی 90 هرتز.

پشتیبانی کامل از 5G و نرم‌افزارهای گوگل بدون مشکل

اگر دوام نرم‌افزاری طولانی‌مدت و اطمینان از داشتن آخرین نسخه‌های اندروید برات مهمه، Galaxy A16 انتخا ...

من برای استفاده روزمره میخوام همون اینستا تلگرام و تماس

و خب طبیعتا میخوام چندسالی هم کار کنه روی پونزده شونزده میتونم هزینه کنم

نظرتون چیه؟

من برای استفاده روزمره میخوام همون اینستا تلگرام و تماسو خب طبیعتا میخوام چندسالی هم کار کنه روی پون ...

سامسونگ 

اگر سراغ گوشی‌های شیائومی تو همین رنج بری (مثلاً Redmi Note 14)، درسته که سخت‌افزار قوی‌تری داره، ولی:

فقط حدود ۲ تا ۳ سال آپدیت می‌گیره.

رابط کاربری‌ش ممکنه برات شلوغ باشه.

پایداری در درازمدت مثل سامسونگ نیست

من شائومی دارم راضیم 

مشکلی باهاش ندارم و دلیلی نمی بینم که بخوام با قطعیت بگم سامسونگ چون از شیائومی هم بدی ندیدم

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

اگه برات مهم نیست امکانات بالایی دریافت کنی ، مثلا دوربین بهتر، رم بالاتر، حافظه بالاتر، صفحه نمایش بهتر،،، که سامسونگ بردار

ولی اگه میخوای با پولی که میدی بهترین امکانات رو داشته باشی و فقط پول برند نداده باشی، شیائومی بردار

عمر یه گوشی هم به مقدار استفاده ازش برمیگرده 

برو توی سایت mobile.ir  اونجا مدل گوشی هارو سرچ کن، نظرات رو بخون، مشکلات و خوبی ها رو میان مینویسن

و از چت جی بی تی و گراک هم بپرس، بزار روی حالت deep search که دقیق برات بررسی کنه، سوالات تخصصی و زیادی هم بپرس

Grok.com

openai.com

در نهایت با اطلاعات کافی میتونی تصمیم بگیری🥰

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

همسرم قبل شیامی داشت الان آ۱۶ داره میگه این خیلی عالیه میگه بهتره اون هست 

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂
اگه برات مهم نیست امکانات بالایی دریافت کنی ، مثلا دوربین بهتر، رم بالاتر، حافظه بالاتر، صفحه نمایش ...

ممنونم

عزیزم سامسونگ دوامش بهتره من خودم الان ۴ ساله آ۱۲ دارم با اینکه همه میگفتن زود خراب میشه به درد نمیخوره چشمش نزنم هیچیش نشده یه بار هم تعمیر نرفته 

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂