2777
2789
عنوان

می خوام چاق بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 31 پست
من هدفم اول ساختن و فرم بدن بود چون باشگاه میرفتم حدودا ۱ سال ولی من چربی سوزی هم خیلی زیاد داشتم یع ...

خوبه ولی من می خوام ۱ماه این وزنو اضافه کنم

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزای سالم مثل چی؟می خواستم با شیر پر چرب و موز و خرما و بستنی و سیب زمینی کرا بادام زمینی و...چاق ب ...

خوبه بخور اشکال نداره به هر حال کالری داره.

اگر مستعد جوش صورت نیستی،برو باشگاه بعد تمرین پروتیین وی بخور خیلی عضله ای و خوشگل میشی.

تاپیک اخر منم بخون راجع به همین موضوعه

خوبه بخور اشکال نداره به هر حال کالری داره.اگر مستعد جوش صورت نیستی،برو باشگاه بعد تمرین پروتیین وی ...

اتفاقا من خیلییییی جوش میزنم

خوبه ولی من می خوام ۱ماه این وزنو اضافه کنم

تو یک ماه اولا وزن با کیفیتی نمیگیری وزن خوب زمان میخواد دوما فشار شدید به کلیه و کبد وارد میشه سوما دچار بیماری گوارشی میشی 

تو یک ماه اولا وزن با کیفیتی نمیگیری وزن خوب زمان میخواد دوما فشار شدید به کلیه و کبد وارد میشه سوما ...

پس چیکار کنممممم 

دوس دارم اندامم تو پر بشههه

ورزش کن بهترین هیکل میشی با وزنی که میخوایمنم بی ام ای ام جوریه وزنم بالا باشه هم نرمال دیده میشماصل ...

آخه تو یک ماه ورزش به جایی نمیرسم که