2777
2789
عنوان

می خوام چاق بشم

308 بازدید | 31 پست

قد ۱۷۵ و وزن ۶۴ 

می خوام ۶کیلو چاق بشم و ۷۰ بشم اینم بگم بی ام آی بدنم تا ۷۶کیلو نرمال هست...

حالا سوالم اینه اگه چاق بشم این ۶کیلو همش میشه شکم؟!

حس می کنم قراره فقط شکمم بزرگ بشه نه اندام و دست و پا

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره با چربی و کربوهیدرات چاق بشی بله ولی با ورزش و پروتئین بخواهی وزن مفید بگیری نه

پروتئین ها چه چیز هایی هستن؟

می خوام با غذا چاق بشم مثلا الان صبحانه نمی خورم...می خوام شروع کنم صبحانه بخورم و عصرونه 

موز و بستنی و خرما و سیب زمینی کره بادام زمینی شیر پر چربو... ار اینا

با چیزای سالم چاق شو بری بشینی فست فود و نوشابه و شیرینی و‌برنج بخوری همش شکم پهلو میشه

چیزای سالم مثل چی؟

می خواستم با شیر پر چرب و موز و خرما و بستنی و سیب زمینی کرا بادام زمینی و...چاق بشم

پروتئین ها چه چیز هایی هستن؟می خوام با غذا چاق بشم مثلا الان صبحانه نمی خورم...می خوام شروع کنم صبحا ...

عزیزم اول ذهنیت رو اصلاح کن چاق شدن و لاغر شدن خودشون کلمات منفی هستند بگو‌ میخواهم متناسب بشم برو متخصص تغذیه یا اپلیکشن نصب کن پروتئین گوشت قرمز و ماهی و مرغ و بوقلمون و بعضی حبوبات مثل لوبیا و لبنیات و اینها دارند سیب زمینی کربوهیدراته خوبه ولی آب پز یا تنوری بخور اینا واسه فرم بدن خیلی بد وزن بی کیفیت و چربی شکمی میده برنج سفید نون سفید روغن پخت و پز اینا رو جایگزین کن 

عزیزم اول ذهنیت رو اصلاح کن چاق شدن و لاغر شدن خودشون کلمات منفی هستند بگو‌ میخواهم متناسب بشم برو م ...

الان میشه یه چند تا غذای خوب بهم بگین...

سیب زمینی آب‌پز و مرغ و ماهی و گوشت دیگه چی؟

الان میشه یه چند تا غذای خوب بهم بگین...سیب زمینی آب‌پز و مرغ و ماهی و گوشت دیگه چی؟

اکثر غذاها خوب هستند اگه خوب درست بشن مشکل تغذیه ایرانی یکی اینه بد درست میکنند پر روغن و چرب و کربوهیدرات ساده که خیلی مضره یکی اینکه فقیره نسبت پروتئینش خیلی کمه ببین این برنامه غذایی امروز منه از ۵۵ کیلو به ۶۰ رسیدم

صبحانه کره بادام زمینی و نان تست پروتئینی و شیر کم چرب

میان وعده اول میوه سیب و آجیل 

ناهار سینه مرغ تو هواپز با سالاد کاهو و گوجه گیلاسی و آب گازدار 

میان وعده دوم کاپوچینو بدون شکر و شکلات تلخ

شام تخم مرغ و سیب زمینی آب پز  

اکثر غذاها خوب هستند اگه خوب درست بشن مشکل تغذیه ایرانی یکی اینه بد درست میکنند پر روغن و چرب و کربو ...

۵کیلو رو چند وقت اضافه کردین؟

اکثر غذاها خوب هستند اگه خوب درست بشن مشکل تغذیه ایرانی یکی اینه بد درست میکنند پر روغن و چرب و کربو ...

مشکل اینه اینا رو بخرم بخورم همسرم اضافه وزن داره ۱۲کیلو 

اونوقت اونم میگه می خوام خیلیییی چاق میشه

۵کیلو رو چند وقت اضافه کردین؟

من هدفم اول ساختن و فرم بدن بود چون باشگاه میرفتم حدودا ۱ سال ولی من چربی سوزی هم خیلی زیاد داشتم یعنی اگه باشگاه نمیرفتم شاید ۱۰ کیلو اضافه میکردم