2777
2789

چقدر تونستین با ورزش یا باشگاه چندد کیلو و تو چه مدت زمانی کم کردین ایا برگشت داشت؟

و شکمتون تخت شد یا کمتر شد؟

بنظرتون اسکات برای باسن خوبه؟   

من یادمه اولین ماه 4 کیلو کم‌کردم البته همراه رژیم ولی اشتباه کردم چون به ماهیچه هام آسیب زدم بخاطر مصرف کم پروتیین از اون به الان به وزن دلخواهم رسیدم و دیگه وزن کم نمیکنم ، اگه ورزشو ول کنی و خوردنتم ول کنی صد در صد شکم اولین جاییه که میاد جلو 

فیشیال حرفه ای و ارزون با متریال کره ای و اسپانیایب درجه یک میخوای بیا پیش خودم 👌

تو ۶ماه و خورده ای ۱۵کیلو کم کردم 

اسکات اگررر زانو درد و مشکل کمر نداری خوبه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یادمه اولین ماه 4 کیلو کم‌کردم البته همراه رژیم ولی اشتباه کردم چون به ماهیچه هام آسیب زدم بخاطر ...

خب من پروتئین میخورم تخم مرغ و حبوبات اما برنج و نان تا حد امکان نمی خورم بنظرتون بده؟

چقد خوب هنوزم ادامه میدین؟ سایز خاتون خیلی کم شد نه؟

ممنون. اره ادامه میدم.. دو سایز کاهش داشتم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

ممنون. اره ادامه میدم.. دو سایز کاهش داشتم

آفرین ارادت تون خیلی قویه واقعا احسنت به شما 

در کنارش رژیم خاصی هم دارین ؟

بنظرتون امکانش هست من با باشگاه و رژیم بتونم تا پایان شهریور 6 تا 7 کیلو کم کنم؟

آفرین ارادت تون خیلی قویه واقعا احسنت به شما در کنارش رژیم خاصی هم دارین ؟بنظرتون امکانش هست من با ب ...

ممنونم.. من کم خپری سالم خوری. اون رژینی که تو بخوای تو ۱ماه ۷کیلو کم کنی با اولین حرکت بر میگرده و دوبرابر وزنت افزایش پیدا میکنه.. اصل اولسه کاهش وزن هفته ای نیم کیلوعه که با ورزش بشه ۳کیلو 

اونی که میبینی میگه تو ۱ماه ۷کیلو کاهش وزن داشتم با قرص فقط؛ اون آب بدن و عضلش رو از دست داده که بزرگترین اشتباهه 

من خودم دانه چیا. سالاد بدون سس. نون تست یا نون سنگک و حذف شیرینی و شکلات و قند رو دارم. فقط برای اینکه قندم افت نکنه خرما رو هر روز مصرف میکنم. نه پوستم شل شده نه کاهش قند و فشار داشتم. برنج هم مصرف میکنم اما مقدار کم 

خب من پروتئین میخورم تخم مرغ و حبوبات اما برنج و نان تا حد امکان نمی خورم بنظرتون بده؟

آفرین من کلا با پروتیین مشکل دارم الانم به زور میخورم کربوهیدرات بدون روغن استفاده کن مثلا برنج کته بدون روغن 

فیشیال حرفه ای و ارزون با متریال کره ای و اسپانیایب درجه یک میخوای بیا پیش خودم 👌