2777
2789

مگه نباید بره اتاق 

حال به اون بزرگی می‌خوابه وسطش بعد منی که بیدارم باید برم بشینم تو اتاق 

همشم خوابه 

صبح ساعت ۷ اینا پا میشه صبحونه میخوره 

بعدش میگیره دراز می‌کشه وسط حال خوابش می‌بره همینجوری تا ساعت ۱۲ 

ناهارشم میخوره دوباره دراز می‌کشه و خوابشم می‌بره تا ساعت ۵ اینا 

پاک چل میشم 

وقتی خونس 

کارمندم هست وقتی تعطیل میشه 

اینجوریه 

مگه نباید بره اتاق بخوابه ؟

خدایا مرسی ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا منم ماهی ده روز مرخصی داره 😂حکومت نظامی 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

خب با مامانت صحبت کن بگو بهش بگه اتاق بخوابه

نمیره میگه اتاق خوابم نمیبره 

فقط اینجا باید باشم 

وقتی این میاد انقد افسرده میشم 

همش می‌شینم اتاق دیگه نمی‌کشم 

دعا کن زود تری بختم باز بشه 

خدایا مرسی ♥️

واااای مشکل من🤦‍♀️

بابای منم کارمنده

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

فکر کن.بچه ات بیاد برات تعیین تکلیف کنه کجا بخوابی؟,چه حسی میده بهت.؟

یبار بهش بگو بره اتاق....اگه گوش نکرد.بیخیال.لازم نیست خونه تو سکوت مطلق بزارین.نوزاد که نیست...هر چند که میگن واسه نوزاد هم خونه ساکت نباشه.تا عادت کنه

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
واااای مشکل من🤦‍♀️بابای منم کارمنده

وقتی این کارمنداو تعطیل میکنن آنقدر حالم خراب میشه 

با خودم میگم الان میاد اینجا همش خوابه 

نمی‌دونم چرا اینا رو هی تعطیل میکنن

خدایا مرسی ♥️
وقتی این کارمنداو تعطیل میکنن آنقدر حالم خراب میشه با خودم میگم الان میاد اینجا همش خوابه نمی‌دونم چ ...

بخدا منم اعصابم نمیکشه دیگه🫠

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️