2777
2789
عنوان

دشویی میرید دستمال توالت استفاده میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 27 پست

من مادرم پزشک زنان هست 

بزرگترین اشتباه خشک کردن با دستمال کاغذی هست 

حالا الان یکسریا خودشون خیلی میگرن وای شما پاک نمی‌کنید با دستمال کاغذی پس کثفید ولی اشتباه 

با دستمال نخی پاک کنید یا سشوار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند تا حوله كوچك دارم براي خشك كردن اون ناحيه

كه تند تند ميشورم و ميندازم تو افتاب

چون استفاده از دستمال به خاطر پرزهايي كه داره كلا از نظر پزشكا هم منسوخه

عفونت كه كمترينشه،ما يكي از اقواممون بخاطر استفاده ي طولاني مدت از پدهاي روزانه و عادت به استفاده از دستمال دچار نازايي شده و چندين سالم هست درگيره بيچاره هنوز

دستمالهاي نرم و حوله اي خيلي بهتر هستن

اين دستمالهاي كاغذي استاندارد درستي براي استفاده اون هم براي استفاده مرتب رو  

خودشون مدام در معرض الودگي هستن حالا فكر كن پرز و اينا هم كه داره ديگه واويلا

نه چون معلوم نیس تو این دستمالا چیه، میتونی از سشوار استفاده کنی

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

من مادرم پزشک زنان هست بزرگترین اشتباه خشک کردن با دستمال کاغذی هست حالا الان یکسریا خودشون خیلی میگ ...

آخه من چند سال پیش که بچه بودم اینجا میگفتن دستمال نخی و حوله هم باعث عفونت‌ میشه که 

اگه دستمال کاغذی همینجور سطحی هم بکشیم موجب بیماری میشه ؟

من یجا شنیدم چون طولانی مدت داخل دستشویی هست دستمال توالت،بخارات خذب میکنه تازه میکروب وارد بدن میشه ...

میشه از بیرون برد با خودش 

وقتی میریم سرویس