روانشناس داره دکترم داره یبار لکه میدیدم زنگ زدم دکتر زنان به جای اینک برم تو نوبت و منتظر بمونم پنج دقیقه ای کارم حل شد روانشناس هاشم خیلی خوبن
دیشب زنگ زدم مشکلم گفتم خیلی طرف کمکم کرد
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
یکم هزینه هایش بالاست فقط روانشناس نیم ساعت بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ هست ولی بیرون خیلی وقته نرفتم نمیدونم چقدر شده فکر کنم بیرون پونصد تومنی باشه البته تایمش قبلا ۴۵ بود بیرون الان نمیدونم همون ۴۵ دقیقس یا یک ساعت
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بستگی به مدرکشونداره دکترا ۳۰۰ و خورده ای ارشد ۲۰۰ و خورده ای ولی اسنپ معمولا ۶۰ .۷۰ تومنی کد تخفیف میذاره قسمت تخفیف ها برای مشاوره و دکتر چون خیلیا هنوز استفاده نمیکنن
باید ادامه دار باشه من خیلی وقته زنگ میزنم مثلا هفته ای یک بار در ضمن مشکل به دست خود آدم حل میشه و فقط مشاوره میگیری از یک آدم داناتر