2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهم

البته پیشخوانی دارم عربی بستم فارسی تا نوبت اول بستم ریاضی تا درس 3 علوم درس 5 دوست دارم تا نوبت اول نهم رو بسته باشم و بعد هشتمم ببندم

الان درسارو تست هم میزنم نه زیاد و اصولی اما میزنم

غرور از شخصیت میاد خودنمایی از کمبود

سلام من مشاور تیزهوشانمشما مهر وارد چه پایه ای میشی؟

الان درسارو پیشخوانی میکنم عربی تقریبا بستم فارسی تا نوبت اول بستم ریاضی تا درس 3 علوم درس 5 

قصد دارم تا دی درستی نهم رو ببندم الان یکماهی میشه شروع کردم

البته پیشخوانی دارم عربی بستم فارسی تا نوبت اول بستم ریاضی تا درس 3 علوم درس 5 دوست دارم تا نوبت اول ...

ببین سخته که نسبت به ششم سختتره ولی نه اونقد که فک کنی از پسش برنمیای. یه کلاس خوب برداری که هم هوش رو خوب کار کنه هم درسی ها رو و هم آزمون شبیه ساز بدی اوکی میشه.

اگه خواستی من جایی که دانش آموزامو میفرستم بهت معرفی کنم. از نتایجش رضایت داریم و شهریه اش هم پایینه.

هشتم برا چی ببندی هشتم که نمیاد تو آزمونت. فقط نهم میاد و هوش

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....
ببین سخته که نسبت به ششم سختتره ولی نه اونقد که فک کنی از پسش برنمیای. یه کلاس خوب برداری که هم هوش ...

خب هشتم ریاضیش به نهم وصله 

و اگر آزمون های سالای  قبل رو ببینین هشتم داره مخصوصا فارسیش برای من تا حالا سخت نبوده نهم ،درسته تیزهوشان فرق داره ولی نهم درستش راستش سخت نیست کلاس رو معرفی کنین و هزینشم بگین 

ممنونم بابت راهنمایی هاتون اگه موردی هست ممنون میشم بگین

خب هشتم ریاضیش به نهم وصله و اگر آزمون های سالای قبل رو ببینین هشتم داره مخصوصا فارسیش برای من تا ح ...

ببخشید عزیزم من یه مدت سرم خیلی شلوغ بود دیر شد.ببین‌من خودم دانش اموزامو پیش استاد صابردلاوری کلاس انلاین میفرستم و تا الانم خیلی نتیجه گرفتم به لطف خدا.ان شالله شمام نتیجه بگیرید.هزینه هاشم از خودشون بپرسید.سرچ کنید توی نت شمارشونو میاره

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....
ببخشید عزیزم من یه مدت سرم خیلی شلوغ بود دیر شد.ببین‌من خودم دانش اموزامو پیش استاد صابردلاوری کلاس ...

خیلی ممنون مشکلی نداره،نظرتون راجب ماز چیه چون هزینه اوناهم خیلی مناسبه