2777
2789
عنوان

صدتو واسه عشقت نزار یعنی

272 بازدید | 23 پست

چی؟؟؟!!!!!یعنی ازش فاصله بگیرم بعضی وقتا؟؟؟یا محبتو کمتر کنم یه نفر بگه من باید چیکار کنم راست میگن مردا از محبت زیادی هار میشن و دیگه تشنه تون نیستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم درستی باشه با محبت هار نمیشه

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرسیدند : چگونه میان شلوغی اورا یافتی ؟                              گفت :کدام شلوغی؟                                                           من غیر از او کسی را ندیدم ….🥺♥️🫂

ببین از نظر من عاشقی یه احساسه نه حس

ینی تو احساس عاشقی میکنی به طرف مقابل

و این احساس عاشقی شامل خیلی چیزا میشه

مثلا حس وابستگی حس دوس داشتن حس امنیت حس ارامش و...

وقتی میگن صدتو واسه طرف نزار

ینی همه این حسارو با خودت نبر یا اگه میبری به اندازه کافی ببر 

شورشو در نیار

بعله درست گفتن. اگر اون برات به قدم بر میداره تو صد قدم بر ندار.. مرد جماعت زیادی که بهشون برسی.. زیادی خودتو کوچیک کنی و خواسته هاتو طلب نکنی. فکر میکنن اسموننن جرررر خورده همین یه نفررر افتاده رو زمین لعبت خاصین. دیگه تو رو نمیبنن و هوا ورشون میدارهه. شلوارشون شیش جیب  میشه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه