2777
2789

سلام.سال ۹۹ فهمیدم شوهرم گه گاهی سیگار میکشه طبق گفته خودش هر دو هفته یکی یا دو نخ.قرار شد دیگه نکشه تا ۸ روز پیش که ماشینمون خراب شد و من یه هویی از در تعمیرگاه رد شدم و دیدم شوهرم داره سیگار میکشه. شهر خودمون نبودیم. تو این مدت من هیچ وقت بوی سیگار رو نفهمیدم یا اون خیلی حرفه ای بوده یا خیلی کم می‌کشیده یا من خیلی خر بودم که نفهمیدم.خلاصه اینکه تا دیشب خودمو خیلی کنترل کردم ولی روانم درگیر بود و عصبی. تمام اعتماد این بیست سال زندگی رو از دست داده بودم.دیشب گفتم دیگه نمیتونم ادامه بدم بحثمون شد و جلوی بچه هام گفتم که باباتون سیگار یه. بعد که بچه ها رفتند گریه کرد و گفت آبرومو جلوی بچه هام بردی. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌درمونده ام ، از طرفی اعتمادم رو از دست دادم دیگه و از طرفی می‌خوام به چیزی به بچه ها بگم که انگار حرفهای دیشب الکی بوده و از ذهنشون بره . چی بگم به بچه ها که گند دیشب از یادشون بره

Lilypie First Birthday tickers

بستگی داره بچه‌هاتون چند ساله باشن

در حدی هستند که راحت بشه قانعشون کردی و سنشون بالا نیست که فرق بین شوخی و جدی رو تشخیص بدن؟

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش رقص نور و سایه‌هاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردم خانواده ای میشینن بساط پهن می‌کنن دیگه سیگار که چیزی نیس بزرگش کردی

برای هر کسی یک چیزی خط قرمزه 

برای منم سیگار خط قرمزه چه برسه به قلیون و بساط!!

واقعا متأسفم بخاطر یه سیگار این وضعیتو درست کردی 

هم باید با شوهرت صحبت کنی و بگی تند رفتی هم بچه هارو قانع کنی که سیگار کشیدن باباشون غول بی شاخ و دم نبوده نخواستی ادامه بدی

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

بستگی داره بچه‌هاتون چند ساله باشندر حدی هستند که راحت بشه قانعشون کردی و سنشون بالا نیست که فرق بین ...

۱۱ سال و ۸ سال همون دیشب بعد دعوا گفتم این یه نمایش بود باورتون شد ولی بعید می‌دونم باور کرده باشن

Lilypie First Birthday tickers

شما از اینکه اعتمادتو از دست دادی داری اذیت میشی 

نباید جلوی بچه ها میگفتی ، ترک سیگار خیلی سخته ، الان سیگاربکشه آسیبش به شما میرسه یا خودش؟ 

خودش باید ترک‌کنه ، به اجبار نمیتونی کاری کنی 

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
۱۱ سال و ۸ سال همون دیشب بعد دعوا گفتم این یه نمایش بود باورتون شد ولی بعید می‌دونم باور کرده باشن

سن‌هاشون هم کم نیست که بگیم نمیفهمن هنوز

اون هشت سال رو شاید بشه با حرف زدن باهاش قانع کرد اما یازده سال رو فکر نکنم. قشنگ فرق خوب و بد رو تشخیص میده و سیگاری و غیر سیگاری رو هم متوجه میشه.

نمیگم سیگار. کشیدن. خوبه ولی. مگه گریه داره؟

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم