2777
2789

✅️ زندگی اینفلوئنسرهای اینستاگرامی رو تماشا نکن !!!! ✅️

●●● هنوز با فعالیت و اکتیو بودن شهروندان و همشهری ها و احدالنااس توی اپلیکیشن های اینستاگرام و یوتیوب و تیک تاک و تلگرام ووو •••  این افراد غریبه و ناشناسی که بلاگر و اینفلوئنسر هستن همون اکتور و بازیگران ششصد نقااب و بالمااسککه هستن که با میلیونها ترفند و تکنیک و شگرد و بیبیدی و بابیدی بووو و ااجیی ممجیی للااترجیی میکنن و توی شیپور و کرنا داداردودور شعافگری و پوزپوز میکنن و قولدورم مولدورم میکنن و میگن که دبدبه کبکبه ای دارن و تازه کلی مشقق و دیککته میکنن به بقیه افراد همه شون یک نمایشی هست که با اسپاانسرینگی و حمایتی و پشتیبانی و پروپاگانداایی تبلیغااتی و ماارکتینگیی برندینگ ها و کمپانی و شرکت و دفتر ها و هشتاد درصد ویدیویی که بازنشر و منتشر میکنن و به اشتراک میذارن ازپیش تعیین و تبیین شده و سناریونویسی شده و مونولوگی و دیالوگی هستش و تمام اون تجهیزات مثل ایفوون شونصد پرومکس و مبلمان و اثاثیه منزل و جهیزیه و سوپرایز و خودرو و اتومبیل و موتورسیکلت و آپارتمان و ساختمان و طلاا و ویلا ووو •••• همه اجاره و کرایه و رنتی هستش و چه اونایی که از شوهر و همسر و خواستگار و نامزد و دوماد و پدر و تیروطایفه و بستگان و همشهری و خواهر و برادر و زناشویی و تشریفات پذیرایی و عروسی و مهمونی و نامزدی و خواستگاری و مههرریه و نفققه و طلااققق و زایماان و زاییدن وووو •••••• خودشون ویدیو میسازن با کلی بززکک و دوزکک و شییتاان و پییتاان هستش اگر زندگی همینقدر شیررین و عسللیی و شککرری و سوییت بودش که اینهمه سللبرریتتیی جهاانی خود•••کک•••شییی نمیکردن و سوییساایید نمیکردن زندگگیی الااکلنگگیی و سینوسیی و کووسیسنوسیی هاااستت پس گوللشون رو نخورین و نذارین اینااا شییررهه به سرتون بممااللنن و بازیچچهه و مللععبهه و متررسککشون نشیینن !!!! ●●●

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••