2777
2789

بچم ۷روزه که عمل لوزه انجام داده و هیچ مشکلی نداشت. امروز یدفه از خواب پرید و خونریزی از بینی خیلی زیاد داشت.که از کمپرس سرد استفاده کردم و خونریزی بند اومد.بنظرتون خطرناکه ؟ چه کاری باید انجام بدم؟

خدا منو ببین..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم گاهی صبحا که بیدار میسه روی بالشش خون هست بردم دکتر گفت داخل بینیشو پماد  ا د بزن به خاطر خشکی هوا هست

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
دیشب نون بربری خورده.

اگه از بینی بوده احتمالا خشکی هوا بوده شایدم بینیش زخم بوده انگشت کرده بینیش خون اومده اخه شاید تو اتاق عمل لوله گذاشته باشن داخل بینی یه زخم داشته 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا