2777
2789
عنوان

شش ماه پیش از دست رفتارهای شوهرم رفتم خونه اجاره کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2459 بازدید | 96 پست
گفت آدم خوبی میشم منم برگشتم یه ماهی خوب بود باز دوباره شروع کرد البته کتک نمیزنه الان چون پرونده پز ...

چک‌ نده که بدبختت میکنه برو سیکتیر کن برو سر کار تنه لشه بی عار از زنت میخای بکنی تخ م حروم

طلاقش بده گم شه بره خونه باباش - زن زرنگی مثل شمارو باید میذاشت روی چشماش - مرد توی زندگی پول نیاره دیگه هیچ خاصیت دیگه ای نداره . بندازش بیرون 

یک فرشته درون من مرده انگار ، چون روحم همیشه عزا دار است ، این غمگینی تمامی ندارد مگر با مرگ روحم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگ عادت کرد ب تنبلی و کار نکردن خرج خونه شما دادی همیشه دیگ گردن خودت میفته

خب اینقدر بددهن هست و کم صبر اصلا نمیتونه تواجتماع باشه الان هم یکی دو تا پرونده داره که در حال رسیدگی هست یکی واسه اینکه اونوقت که کارواش داشت ماشین یکی رو شسته بود اب رفته بود تو موتور ماشین بنده خدا خرجش شش میلیون شد گفتم بده بهش نداد دعوا گرفتن طرف رفت شکایت کرد واسه صاحب مغازمون بد شد جواز به نام صاحب مغازه بود بیست میلیون هم اون جریمه شد

باز رفت یه جا دیگه کارواش بزنه با یکی شریک شد یه ماه نشده دعوا کردن طرف رفته ازش شکایت کرده در حال دادگاهی هستن

خب اینقدر بددهن هست و کم صبر اصلا نمیتونه تواجتماع باشه الان هم یکی دو تا پرونده داره که در حال رسید ...

حالا هرروز بره دادگاه برگرد بیاد ایقدر اذیتش میکنن ک افتاده تر بشه دیگ یاد میگیره وقتی مقصره اشتباهش و گردن بگیره و با زبون خوش درستش کنه

طلاقش بده گم شه بره خونه باباش - زن زرنگی مثل شمارو باید میذاشت روی چشماش - مرد توی زندگی پول نیاره ...

بخدا کلا بی مسؤلیت هست خستم کرده پسرم نزدیک پنج سالش هست هنوز نشد یه دست لباس واسش بخره حتی واسه خودم هیچی نمیخره

اگه چهار کیلیو سیب زمینی پیاز بخره بیاره خونه فکر میکنه هنر کرده

من همه چیم رو خودم میخرم با اینکه شاغلم خیاطی هم میکنم سردوز صنعتی خریدم چرخ خریدم همه چی میدوزم زودی یاد میگیرم این چشم نداره ببینه موقعی که سردوز خریدم تا یه ماه میخواست بترکه

تو که حق طلاق داری حقوقتم که داری این ک ون گشادو میخای چیکار سر خر برا خودت درست کردی؟پرتش کن بیرون ...

یه لگد خرجش کن عالی بود 

یک فرشته درون من مرده انگار ، چون روحم همیشه عزا دار است ، این غمگینی تمامی ندارد مگر با مرگ روحم 

دلیل موندنت تو این زندگی چیه؟؟؟

پول پیش درست درمون ندارم چون هر چی حقوق میگیرم خرج میشه آقا خرج نمیده من بتونم پول جمع کنم

شش ماه هست بیکاره به قبلش هم کار هم میکرد خرج نمیداد