2777
2789
عنوان

پشت پرده دانشگاه فرهنگیان

183 بازدید | 12 پست

سلام من ۴ ساله پشت کنکور فرهنگیانم 

خیلی مثله من از این مسئولین دانشگاه فرهنگیان ضربه خوردند مالی و روانی ، سال ۴۰۳ بنده با هزار بدبختی درس خوندم با گوشی و یه دفتر بعد کنکور هربار برای یه هزینه جیبم خالی میشد هزینه مصاحبه و معاینه و حتی کپی و پرینت و کرایه و... بازاری برای خودشون داشتن ، بعد هزار بار به اینو اون اداره زنگ زدن تا معاینه پزشکی کجا بریم روز معاینه پزشی منو رد کردن به خاطر یه بیماری نادری که اختلالی ایجاد نمی‌کرد ولی چون فقط به فکر پول بودن و ظرفیت نداشتن مثلا ۱۰۰۰ نفر برای ۱ آموزش ابتدایی مصاحبه میدن ، خیلی مثله منو رد کردن رفتم اداره کل با بیشعوری تمام منو معلول جا زد و به والدینم توهین کرد و توی راهرو جلوی هزار نفر ... ، خلاصه بعدش خیلیارو به بهانه کد ۶ رد کردن ، . ساله۴۰۴ واقعا احمق بودم ۳ میلیون پولمو ریختم جوبه آب اولش ۶۰۰ هزار دادم برای ترمیم معدل ولی کد منطقه رو اشتباه زدم و کلی زنگ به پشتیبانیه سایت و اینا گقتن فرصت ویرایش میدیم ولی دوروز مونده بود امتحان خیلی حالم بد بود رفتم آموزش پرورش ملارد ولی هیچی بارشون نبود پشتیبانیم گفتن نداره خلاصه پولمو خوردن بعد هربار توی سایت یه هزینه جدید میزدن ۱ تومن مصاحبه ها ۲۰۰ هزار معاینه پزشکی، ۲۰۰ هزار کپی و پرینت فرم های مسخره و بیخودشون، خلاصه نزدیک مصاحبه بود منو دوستم گیج که دوباره معلوم نی کدوم درمانگاه برای معاینه هست تلفنارو جواب نمی دادن و پردیس هام به همدیگه پاس میدادن فشار روانیه زیادی بود. روز معاینه همه بچه های پارسال کد ۶ اومده بودن ، دوباره منو رد کردن و هیچ ارزشی برای تلاش هام قاعل نشدن و جالبه که از گزینش زنگ میزدن و تاکید میکردن هزینه رو واریز کن حتما میگفتم ردم کردن باز اصرار که نه تو پولو بده ، بچه های انسانی آینده ندارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه واقعیت داره خیلی متاسفم براشون 

امیدوارم موقعیتی خیلی بهتر از فرهنگیان بدست بیارید

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

مرسی همچنین عزیزم

دختری یا پسر؟ عکس پروفایلت یه پسره فک کردم مردی

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

در هر دوره‌ای، پشت هر پدیده‌ای یک ایده‌ی پول‌ساز خوابیده

قرن های قبل از تجارت نوشیدنی‌ها و مومیایی کردن جنازه بگیر تا فروش نمک و ادویه، ساخت کلیساها 

امروز هم همون منطق رو در کنکور، آزمون های تقویتی کنکور و مدرک‌فروشی دانشگاه‌ها می‌بینیم...!!

فردا هم بعد از یک مدرک تحصیلی در طرح‌های استخدامی دولتی!

ی آلوی شیرینم😍🎀 تلاش میکنم یکی از بهترین آلو های دنیا بمونم🥰😍❣️