2777
2789
عنوان

چرا مردا بعد اینکه ما رو به دست میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 25 پست

دلیلش اینه که مردا مرحله ای هستن.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

دغدغه ها عوض میشه دیگه 

بعد خدایی خودتون هم مثل دوران نامزدی به شوهرتون محبت و توجه میکنید ؟

من خودم که مثل دوران نامزدی نیستم چرا انتظار داشته باشم شوهرم مثل اوایل ازدواجمون دایم در حال محبت باشه؟

البته علاقه مون عمیقتر شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردها مثل بچه ها می مونن دیدی یه بچه برای بدست آوردن  یه اسباب بازی شاید مدتها گریه کنه ولی بعد که خرید یکم باهاش بازی می کنه و می ندازه کنار بعد پروژه بعدیش شروع میشه و برای یه چیز دیگه گریه می کنه . مردها هم همین طور هستن هم زمان نمی تونن روی چند تا موضوع تمرکز کنن هم به فکر پول باشن هم به فکر زن و احساسات زنشون باشن هم به فکر خانواده خودشون باشن به فکر مشکلات سر کار باشن و... پس خیلی راحت یه چند چیز رو کنار می ذارن و فقط به اون چیزی که فکر می کنن مهم تره فکر می کنن و توجه می کنند

دغدغه ها عوض میشه دیگه بعد خدایی خودتون هم مثل دوران نامزدی به شوهرتون محبت و توجه میکنید ؟من خودم ک ...

نه خب به نظر من آدم ها بعد ازدواج یه مرحله پخته تر میشن 

یعنی زن به جای اینکه بگه عشقم و زندگیم و اینا خونه رو تمیز نگه می‌داره بچه بزرگ می‌کنه آشپزی میکنه

مرد هم به جای این قربون صدقه های نامزدی تمام فکر و ذکرش میشه کار و کار و کار 

ولی خب اینکه همه چی ختم به اینا بشه هم درست نیس بعضی وقتا باید یه جوری رفتار کرد که طرف حس نکنه زنش یا شوهرش سرد شده 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

مردها مثل بچه ها می مونن دیدی یه بچه برای بدست آوردن یه اسباب بازی شاید مدتها گریه کنه ولی بعد که خ ...

درسته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

همگی مثل هم هستن .مرددددددها تلاش میکنن🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️ به نداشته هاشون برسن وقتیم رسیدن شل ...

به نظر من ذات آدمیزاد همینه تا وقتی چیزیو نداره همش بال بال میزنه که بهش برسه ولی وقتی رسید دیگه اون احساس شوق قبلو نداره 

چرا واقعا باید اینجوری باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

من خودم دخترم مرد نیستم ولی همینطوریم کسی که به دست اومد برام بی ارزش میشه خیلی سریع، مثلا یه نفر رو مدتها دوست داشتم خیلی ازش خوشم میومد همش میگفتم کاش این با من بود تا خودش اومد پیشنهاد داد به سرعت برق از چشمم افتاد و تو چشمم خار و خفیف اومد بی دلیل🤷‍♀️

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
چون انتخابشون از روی هوس بوده نه از روی عقل.

نه منطقی نیس 

به نظر من با گذشت زمان به همدیگه عادت میکنن همین باعث میشه ذوق و شوق قبلو نداشته باشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

نه منطقی نیس به نظر من با گذشت زمان به همدیگه عادت میکنن همین باعث میشه ذوق و شوق قبلو نداشته باشن

آدم وقتی گرسنه هست میل به غذا داره. ولی وقتی که سیر بشه، بهترین غذا رو هم جلوش بذاری دیگه به غذا میل نداره.

خیلیا از روی هوس و جذابیت جنسی به طرف مقابل گرایش پیدا میکنن. وقتی این میلشون برطرف میشه دیگه علاقه ای ندارن.

ولی اگه انتخاب عمیقتر باشه، باعث پیشرفت روحی طرف بشه، اتفاقا علاقه بیشتر میشه.

هرچی نوع لذت عمیقتر باشه، ماندگاریش بیشتره و کیفیتش خیلی متفاوتتره.