2777
2789
مشهد

مشهدم زيادم سرد نيست مث اردبيل و زنجان…

بنظرم خوبه ولي صبح فقط ميشه از هتل سريع سوار تاكسي بشي و بري مراكز خريد ك خنكه 

منظورم اينكه نميشه صبح زياد رفت بيرون ولي عصر خوبه

ولي خب من ظهرا هم ميرفتم 🤪 مرض دارم

سفرمون هم چند سال قبل توي مرداد بود

اون موقع قیمتا خیلی زیادهالان پرواز و هتل ۵ ستاره ۴ شب ۱۰ تومنه

خدايش خوب گفته 

من سال ١٤٠٠رفتم هتل سه ستاره برج يازده شد چهارتومن 

دقيقا چهارسال پيش

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر دوست داری به غلط کردن بیوفتی و هلاک بشی میتونی همین الان یه بلیط به مقصد جنوب بخری😊واسه این اکث ...

و اینکه شرجی اصلا قابل تحمل نیست 

یه وقتایی انقدر شرجی میشه که همه چیز خیسههه😩

توی هوا هم از شدت رطوبت بوی برنج احساس میکنی

صلی الله علیک یا اباعبدالله 🖤. اللهم عجل لولیک فرج:)🤍                         

من تابستونا خیلی سالها میرم برای برنزه کردن با روغن رنگ برنزه ای که میده با افتاب شمال فرق داره

چ عجیب ک ما جنوبیا نمی کنیم از این کارا و فراری هستیم از آفتاب تابستون

وقتی میزنیم از خونه بیرون ک قشنگ آفتاب غروب کرده باشه 

چ عجیب ک ما جنوبیا نمی کنیم از این کارا و فراری هستیم از آفتاب تابستونوقتی میزنیم از خونه بیرون ک قش ...

من عاشق پوست برنزه ام 

ولی متاسفانه پوستم رنگ نگه نمیداره. زور بزنم تا ابان می مونه. افتاب نعمته 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...