من وقتی حالم خوش نیست همسرم پسرم پرخاشگر میشن اصلا روبه راه نیستن بعد ک من میزون میشم همسرم میگه نگاه تو که سرحال باشی خونه آرومه توقع داره من زود خودمو جمع کنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شاید من منظورم بد گفتم نگاه من همسرم تو مشکلات کنارم هست یعنی حتی آشپزی همه کار برام میکنه ولی آشوبن ...
آره می فهمم، ببین خب زنم یه وقتایی دپرس میشه مثلا چن روز اول پریودی. نمیشه که همیشه زنا انرژی بیارن ولی منم همینو میگم که باید سوخت و ساخت دیگه چاری ای نیس و منم فک میکنم همه مردا همینن. من غیر از این ندیدم تا حالا
با همسرت صحبت کن خودت تنهایی مسولیت کامل بچه به عهده نگیر حتی اگه نق بزنه این حق تو،هست که استراحت ک ...
میبره بیرون و اینور اونور که کل اون تایم من خونه تمیز میکنم چون پسرم عین چسب به منچسبیده نمیذاره کاری کنم
گفتم که به حرف میگه برو....حتی دیروز گفت برو تعیین سطح چون کلاس زبان میخوام برم گفت زود میام و نگه میدارم ....آخه دخترمم میره کلاس زبان اونم باید ببرم.ولی مطمئنم تو عمل نق میزنه به جونم