2777
2789
عنوان

قبول دارید وقتی مامان خونه سرحال نیست خونه آشفته هست

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 40 پست
ولی بنظرم برو حتما من وقتی میرم برا خودم وقت میذارم سرحال ترم

دوست دارم برم ولی حالم از غر زدناش به هم‌میخوره یعنی حتی اگه عروسی دوستم باشه اگر غر بزنه میگم نمیرم در حد متنفرم

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید من منظورم بد گفتم نگاه من همسرم تو مشکلات کنارم هست یعنی حتی آشپزی همه کار برام میکنه ولی آشوبن ...

آره می فهمم، ببین خب زنم یه وقتایی دپرس میشه مثلا چن روز اول پریودی. نمیشه که همیشه زنا انرژی بیارن ولی منم همینو میگم که باید سوخت و ساخت دیگه چاری ای نیس و منم فک میکنم همه مردا همینن. من غیر از این ندیدم تا حالا 

دوست دارم برم ولی حالم از غر زدناش به هم‌میخوره یعنی حتی اگه عروسی دوستم باشه اگر غر بزنه میگم نمیرم ...

حق داری. خیلی چیزارو به زنا نسبت میدن همش میگن زنا غرغروان و زنا پر حرفن ولی من هرچی مرد دیدم غرغرو بوده و هر چی زن دیدم بساز و مظلوم بوده

حق داری. خیلی چیزارو به زنا نسبت میدن همش میگن زنا غرغروان و زنا پر حرفن ولی من هرچی مرد دیدم غرغرو ...

آره اینم به من میگه غر غرو

اخلاقای دیگه اش خوبه ها 

ولی انگار من از خونه میرم بیرون زورش میگیره

رو منم تاثیر گذاشته ...تنها یا با دخترم میرم بیرون انگار کک افتاده به جونم همش میگم زود برم خونه

با همسرت صحبت کن خودت تنهایی مسولیت کامل بچه به عهده نگیر حتی اگه نق بزنه این حق تو،هست که استراحت ک ...

میبره بیرون و اینور اونور که کل اون تایم من خونه تمیز میکنم چون پسرم عین چسب به من‌چسبیده نمیذاره کاری کنم

گفتم که به حرف میگه برو....حتی دیروز گفت برو تعیین سطح چون کلاس زبان میخوام برم گفت زود میام و نگه میدارم ....آخه دخترمم میره کلاس زبان اونم باید ببرم.ولی مطمئنم تو عمل نق میزنه به جونم

سلام شما بوشهری هستید میشه دوستیمو قبول کنیدسوال دارم درمورد عالی شهر بوشهر چطوره برا زندگی

ببخشید من دوست ندارم اسم شهری ک هستم گفته،بشه اینجوری شناسایی  میشم لطفا متنتون پاک کنید