2777
2789
عنوان

ای دل تنها چیه چشم انتظاری💔

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 70 پست
نچ عمیق ترین احساس رو مردا دارن منتهی ن مرد هول.شما چن ماه بعد عادی میشه من دو سال و خورده ای با کسی ...

اخه شماقاضی چطو بعد۸سال رفت منم ازهمه جابلاک کرد..ادمی که ادعامیکرد من نباشم میمیره.خودشومیکشه‌

الان داره خیلی راحت شیک ومجلسی ادامه میده زندگیشو.

۸سال کم نیست ها

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه شماقاضی چطو بعد۸سال رفت منم ازهمه جابلاک کرد..ادمی که ادعامیکرد من نباشم میمیره.خودشومیکشه‌الان ...

میگم ک تو هر جنسی خوب و بدش هست خانوم چی بگم چش بوده واقعا اینطور آدما رو نمیفهمم

امیدوارم وقتی مرگ میاد سراغتون زنده پیداتون کنه

شما ها همینطور

این بازیا و حرفاتون قدیمی شده

ننه من غریبم بازیا😂 بعد میبینیم شماام مثل اونایید

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

اخه شماقاضی چطو بعد۸سال رفت منم ازهمه جابلاک کرد..ادمی که ادعامیکرد من نباشم میمیره.خودشومیکشه‌الان ...

من فکر کردم 

هشت ساله 

ک رفته 

شما هنوز بی قرارین برا همون تعجب کردم 

من حس ششمم 

خوبه 

بهت میگم برمیگرده 

صبر کن 

فقط اگع اومد 

ببخشا توف کن صورتش

اره دیدی چقدراحت زندگی میکنن بیخیال ادم باهاش باشه دق میخوره نباشه دق میخوره.ولی اوناسنگن اصلا حس ند ...

منم ۴ سال پیش طرف ولم کرد ۴ سال مریض شدم براش

الان تازه داشتم سرپا میشدم با یکی آشنا شدم دیدم داره اینم همون بلاهارو‌سرم میاره کم کم داره راه اونو میره شروع کردم بهش محل نزاشتنو جلوی اون فاجعه رو بگیریم میدونی دیگه روحم خسته تر از این حرفاست...دیگه نمیکشم ی بار دیگه توی اون حال برم

دیگه من این روش هارو بلدم 

اول وابسته میکنن بعد سرد رفتار میکنن بیفتی دنبالشون 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

انگار دنبال بهونع بود بره کم محلی میکردجواب نمیداد اهمیت نمیداد..بعدم میگفت صبرکن خوب میشه توتحمل کن ...

اره اگه کم محلی کنه و بهونه بیاره قصدش رفتن بوده. 

بازم نمیدونم چطور قضاوت کنم شاید برگرده بگه چی بوده قضیش واینا شاید قانع کننده باشه 

امیدوارم وقتی مرگ میاد سراغتون زنده پیداتون کنه

دل هممون گرفته چون از امام زمانمون دور شدیم و برای ظهورش دعا نمیکنیم منتظر واقعیش نیستیم مادی ...

آللاهیم یا ربیم منه صبیر ور بولارین الینن