2777
2789

در حدی نحسی دارم که هرکاری میخوام کنم نمیشه یا اجازه نمیدن یا جلومو میگیرم 

پنج ساله تو خونه زندانی شدم 

حتی امروز رفتم یه دو تا ورق رنگی چاپ کنم (میخام یه انلاین شاپ کنکوری بزنم برای اون میخاستم)

اون چاپخونه ای که رنگی چاپ میکرد جمع کرده بود!!

هر کاری میخام کنم نمیشه 

پول جمع میکنم برم باشگاه هزارتا مشکل دیگه میزنه بیرون

زندانی شدم تو خونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مغز همش دنبال میگرده برای تایید پیش فرضای ذهنی . تو نحس نیستی پیش فرض ذهنیت اینه ببخشید ولی گو. رو به شقیقه ربط میدی .‌حالا اگه پیش فرض مغزتو‌عوض کنی که چقد خوش شانسی همش اتفاقای خوب رو‌میبینی . من نسبت به خودم به این حرفا اعتقاد ۱۰۰ دارم چون تجربمه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

من اولین کنکورم سال ۱۴۰۰ بود 

یازدهم که بودم کرونا اومد بخاطر همین یازدهم و دوازدهمو کلاسا مجازی شد 

علت اصلی پشت کنکور موندنم همین بود

وگرنه شما که مدرسه میرین خیلی براتون بهتره و احتمال پشت کنکور موندن خیلی کم میشه. پس از این بابت خیالت راحت باشه 

اون دو سالی که مجازی بود ازونجایی که فشار و زور و اجبار معلما رو سرم نبود منم بیخیال درس شدم امتحانارو هم که تقلب میکردیم 

شما که مدرسه میری بالاخره مجبوری درط بخونی امتحان بدی تکلیف حل کنی اینا خیلی کمکت میکنه 

اولین اشتباه من این بود که سال اول کنکورم ینی دوازدهم فک میکردم تایم خیلی کمی دارم 

درصورتی که حتی ۳  یا ۴ ماه درس خوندن هم میتونه یه رتبه خیلی خوب بسازه 

سال تحصیلی دوازدهم که شروع شد حدود آبان ماه من به فکر درس افتادم 

مشاور گرفتم ازونجایی که ازش حساب میبردم دو هفته روزلنه ۹ ساعت با کرنومتر درس میخوندم ! متاسفانه یه استرسی افتاده بود به جونم که خیلی دیر شروع کردم وقت ندارم بخونم ۸ مته خیلی کمه!!! ۸ ماه تا کنکور فرصت داشتم ولی فک میکردم تایم کمیه و نمیتونم همه درسارو بخونم. بخاطر این تفکرات غلط مشاوره رو لغو کردم و بعد اونم درس نخوندم   فقط وقت تلفی میکردم و میخوابیدمو رمان میخوندمو ...

پس اولین چیزی که باید تغییر بدی ذهنیتته 

پنج سال کنکور دادم میدونم حتی تو ۲ ماه هم خیلی کارا میشه کرد 

بنابراین اصلا استرس اینو نداشته باش که دیره!

دوما از حجم درسا وحشت نکن!

حتی اگه بنظر خودت وقت نداشتی بخدا که لازم نیست همه مباحثو بخونی! 

سوما کمالگرایی رو بزار کنار

حتی اگه خیلی کندخوانی، درست ضعیفه، پایت ضعیفه، وقت نداری، یاد گیریت طول میکشه،  استرس نگیر از حجم مطالب 

فقط همین درسای دوازدهمو بخونی امسال بار خودتو بستی 

موقع انتخاب رشته با خودت میگی کاش از هر درس فقط یه فصل خونده بودم الان میتونستم بهداشت قبول شم!!! 

کمالگرایی باعث میشه حتی یه کلمه هم درس نخونی و موقع انتخاب رشته حتی پایین ترین رشته ها رو قبول نشی! 

بنابراین حتی اگه بنظر خودت نمیتونی همه مباحثو بخونی  هیچ اشکالی نداره

در بدترین حالت  از هر درس چنتا فصلم بخونی همونا کارتو راه میندازه

یه اشتباه دیگم این بود که ما مجازی بودیم و از جو مدرسه دور شده بودیم 

منم کلاسای آوزسی رو دانلود میکردم! آخرشم تنبلی میکردم و فیلمارو نمیدیدم

در صورتی که اگه کلاس آنلاین ها رو شرکت میکردم (کلاسینو و تاملندو میگم) حداقل مجبور میشدم سر کلاساشون بشینم تکلیف حل کنم ارسال کنم 

اینجوری خیلی بهتر بود

یسری اصول بهت میگم طبق اینا پیش برو 

اول از همه اینکه سال دوازدهم بیشتر وقتتو بزار همین مطالب دوازدهمو بخون و تست بزن 

مشاور من اومده بود برنامه رو از درسای دهم شروع کرده بود و من نمیتونستم هم برنامه مشاور رو اجرا کنم هم تکلیف مدرسه رو 

به جای اینکه بگردم یه مشاور دیگه پیدا کنم کلا مشاوره رو لغو کردم!

بنابراین سال دوازدهم بیشتر وقتتو بزار رو همون درسای دوازدهم 

اصلا نگران دهم یازدهم نباش تعداد زیادی از سوالا از دوازدهم میاد

کمالگرایی هم نکن مثل من نباش 

طبیعتا اونی که از دهم خونده خیلی راحت همه مباحث سه سالو میخونه و جمع میکنه. تو نباید خودتو با اونا مقایسه کنی (البته نمیدونم تا الان درس خوندی یا نه)

تو باید استراتری خودتو داشته باشی که موفق بشی

استراتژی کسی که دهم یازدهم نخونده اینه که فقططط رو دوازدهم تمرکز کنه 

با همین دوازدهم میتونه حقشو از کنکور بگیره

من از اول مشکل تنبلی و ساعت مطالعه داشتم 

ینی درس نمیخوندم ساعت مطالعم صفر بود یه روزایی ۲ ساعت میخوندم بیشتر روزا کتاب جلوم باز بود ولی میخوابیدم 

به این وضعیت میگن چرخه باطل پشت کنکور 

من همون سال اول باید انتخاب رشته میکردم میرفتم یه دانشگاه هر رشته ای که شد 

اونجا یه ذره حالو هوام عوض شد زندگر منظم میشد ساعت خواب و بیداریم تنظیم میشد بعد یکی دو سال دوباره میومدم کنکور میدادم 

نه اینکه هی بشینم پشت کنکور هر سالم بگم امسال دیگه میخونم و بازم درس نخونم

اگه مشکل اهمال کاری و تنبلی داری احتمال خیلی زیاد مشاور بگیری هم بازم به حرفاش عمل نمیکنی 

توصیه‌ام اینه اگرم خواستی مشاور بگیری مشاور تو شهر خودت بگیر 

با اینکه بنظر میاد مشاورای آنلاین و موسسات معروف بهترن ولی اصلا اینطور نیست مشاوری که تو شهر خودت باشه هر دو هفته یبار باید بری پیشش گزارش کار بدی باهاش حرف بزنی حضور داره همین باعث میشه مجبور باشی درس بخونی  

دوما اینکه برا زندگیت یه برنامه داشته باش 

شبا ۱۱ بخواب صبح زود پاشو صبونه بخور بیحال نباشی 

بازه های مطالعاتی برای خودت در نظر بگیر 

کلاس انلاین شرکت کن میدونم گرونه ولی از پشت کنکور موندن بهتره

اینا همه کاراییه که باعث میشه تنبلی نکنی

اگه دهم یازدهم درس نخوندی احتمال اینکه امسالم نخونی وجود داره‌

میدونی باید از کجا بفهمی امسال درس میخونی یا نه؟

یک ماه زمان بزار 

فقط یک ماه 

دو هفته اول سعی کن ساعت مطالعتو روی ۷ ساعت تثبیت کنی 

دو هفته دوم روی ۱۰ ساعت تثبیت کن 

اگرم تونستی تو یک ماه این کارو انجام بدی در واقع تو تونستی به خودت غلبه کنی 

اگه تو این یه ماه نتونیتی ساعت مطالعتو تثبیت کنی بدون که صد سال دیگم نمیتونی!!! دقیقا مثل من 

تو باااید همبنجا درسو ول کنی بری دنبال یه کاری و حدود یکسال از درس دور باشی تا به روال عادی برگردی درس بخونی!!

کاش یکی اینو چندسال پیش به من میگفت 

یه پسررو میشناسم هم سن خودم اونم مثل من درس نمیخوند همون سال اول به جای اینکه خودشو اذیت کنه میره دانشگاه ازاد عمران میخونه 

همین پارسال که من داشتم چهارمین کنکورمو میدادم اونم کنکور داد پزشکی شهر خودشون قبول شد! منی که ۴ ساله پشت کنکورم هیچی!

پس اگه مشکل اهمال کاری و درس نخوندن داری باید از جو کنکور فاصله بگیری تا درست شی 

یه ماه کاری که بهت گفتمو انجام بده اگه دیدی همچنان درس نمیخونی کلا بیخیالش شو مدرسه برو ولی در کنارش برو یه مهارتی یاد بگیر تمرکزتو بزار رو اون شاید کم کم حالت خوب شد و دوباره به درس خوندن برگشتی 

البته بازم میگم کلاس آنلاین ثبت نام کردن و مشاور حضوری میتونه جلوی تنبلی و درس نخوندنو بگیره

امتحان کن

حتماااااا اتاق خواب جدا داشته باش شده برو تو زیر زمین یا انباری

اصلا اتاقتو با خواهر برادرت شریک نشو 

در اتاقتو ببند همونجا درس بخون 

رو میز درس بخون 

من رو صندلی راحت نبودم فقط یه میز داشتم زیرش پتو مینداختم

دو سال اول متاسفانه اتاق نداشتم وسط هال درس میخوندم 

شب ۱۱ بخواب صب با انرژی پاشی 

اگه احساس بی انرژی بودن داری تماما ذهنیه. 

نهایتا یه مولتی ویتامین جوشان بگیر یه روز در میون بخور یکی دو قوطی که بخوری انرژیت برمیگرده

اگه پول داری میتونی بری باشگاه حتما برو من همش میگفتم وقتم تلف میشه نمیرفتم ولی کاش میرفتم حداقل حالم بهتر میشد درس میخوندم

نرفتی هم مهم نیست بخاطر این میگم که تو خونه موندن آدمو کلافه میکنه ولی اگه کارای جانبی بهت استرس میده ولش کن

سیم کارتتو در بیار به خانواده بگو رمز وای فای رو عوض کنن بهت ندن 

سعی کن اصلاااا نری تو مجازی 

با گوشی مامانت این کانالو عضو شو و فقط همین کافیه

konkorilife

SiiibTorsh

راجع به منابع و اساتید اصلااا وسواس نداشته باش 

مهم ترین درسی که رتبه سازه زیسته 

اگه کارنامه های رتبه برترارو ببینی بعضیاشون درصد شیمی فیزیک ریاضی افتضاحه حتی زمینو صفر درصد زدن ولی زیستو  خوب  جواب دادن پزشکی قبول شدن!

هدفتم پزشکی نباشه

هدفت فقط این باشه که تا جایی که تونستی و وقت داشتی بخونی که موقع انتخاب رشته حداقللل بتونی مجاز به انتخاب رشته بشی!!! رتبت ۸۰ هزار نشه!

بخاطر همین میگم الان کلی وقت داری اصلاااا استرس نداشته باش زیستو بخونی کار تمومه 

اگه نیاز داری دبیر ببینی حنیف و فرهمندنیا جفتش خوبه هییییچ فرقی ندارن  به من اطمینان کن 

برو تو همین کانال کنکوری لایف یه فایل داره که تمام سوالات کنکور سالای قبلو به صورت فصل به فصل دسته بندی کرده 

اول کتابو بخون(به هر روشی که راحتی یا فیلم  ببین(البته فیلم نبین خواهشا آنلاینشو شرکت کن) یا درسنامه بخون یا فقط کتابو بخون ) شکلای کتابو نگاه کن تحلیل زیادم نمیخواد وقت بزاری. چرا؟ چون اول باید چارتا سوال حل کنی ببینی از  زیست  چطوری سوال میدن 

در مرحله دوم برو سراغ تستای کنکور تعکیک شده و فصل به فصل 

همین کاناله که بهت گفتم فایلشو دانلود کن 

حدود ۳۰ ۴۰ تا تست کنکور از هر فصل داریم 

تو این مرحله فقط سوالارو بتون و همون لحظه هم پاسخنامه رو بخون 

این باعث میشه یه دید کلی از فصل بدست بیاری 

با نحوه سوالات کنکور اشنا بشی

بفهمی چه قسمتایی از فصل مهم تره 

بدونی طراح به چیا توجه میکنه

بفهمی این فصل با چه بخش هایی ترکیب میشه 

اینم بهت بگم وقتی میبینی یه فصلی ترکیب شده اصلاا استرس نگیر که وااای من هنوز دهم یازدهمو نخوندم مطالب واقعا سبکه

در حدی که تو تستای کنکورای پارسالو ببینی خودت متوجه میشز فلان فصل با چه قسمتی ترکیب شده. فوقش میری همون قسمتو میخونی پس نگران نباش

تو این مرحله اصلا لازم نیست سوالارو بلد باشی و حواب بدی فقط قراره نکات کنکورو بفهمی 

اینم بگم نکات تستای کنکور رو تو کتابت بنویس درست ترین نکات همینان 

مرحله سوم

حالا که یه دید کلی بدست اوردی و اکثر نکات اصلی رو از تستای کنکور یاد گرفتی میتونی بری تست بزنی 

هم کتاب خیلی سبز هم آیکیو جفتشون خوبن

یه منبع خوب دیگه هم که وجود داره سوالای ماز و قلمچیه که به شدت به کنکور شبیهه

یه پی دی افی وجود داره که سوالای سالای قبل ماز و قلمچی رو پوشش داده تفکیک شده و فصل به فصل اسمش پی دی اف آقای کنکوره

آقای کنکور یه کانال تلگرامیه که پنل سوالات ماز و قلمچی میفروشه 

من ۵۰۰ تومن دادم پنلشو خریدم ولی یه تستم نزدم 

میتونی پی دی اف ازمونای ماز و قلمچی رو هر هفته دانلود کنی رایگان تو کانالا میزارن 

پس کمالگرایی نکن و هر منبعی داری همونو‌کار کن بدترین منبع بازارو داشته باشی فقط همونو کلر کنی بخدا موفق میشی 

تو مرحله سوم لازم نیست همه سوالارو بلد باشی هر سوالو که خوندی  ۲ دقیقه روش فک کن بعد برو پاسخنامه رو ببین .

(نه اینکه بیست تا تست بزنی بعد بری پاسخنامه بخونی این اشتباهه)

تعداد تست به خودت بستگی داره اصلا با بقیه مقایسه نکن 

روزانه ۴ الی ۵ ساعت زیست بخون

تو دو ساعت نمیشه زیست خوند

خوندن کتاب خودش ۳ ساعت طول میکشه 

لازم نیست خوندن کتاب و تست زدن تو یه روز انجام بشه چون شدنی نیست 

منظورم چیه؟

ببین مثلا فرض کن الان که تابستونه و مدرسه نمیری قراره روزی ۵  ساعت زیست بخونی 

روز اول حدود ۳ ساعت فیلم ببین یا درس نامه بخون ۲ ساعت بعدی برو کتابو بخون که مطالب تثبیت شه 

روز دوم دوباره ۳ ساعت فیلم یا درسنامه بخون. ۲ ساعت بعدی خوده کتابو بخون

(اینکه آموزش اولیه چقد طول بکشه بستگی داره چطوری داری اموزش میبینی ، اگه فیلم ببینی بیشتر طول میکشه درسنامه بخونی بیشتر طول میکشه کتاب بخونی کمتر طول میکشه، بستگی به خودت داره، اگه زیستت قویه نیازی به فیلم و کلاس نداری، همه نکات کلاسا رو تو تستای ازمونای ماز و قلمچی و کنکور یاد میگیری، فقط اگه خواستی فیلم ببینی خواهشا کلاس انلاین شرکت کن و کلااا با برنامه دبیر پیش برو) 

روز سوم حدود نیم ساعت یه ساعت کتابو مرور کن برو سراغ تستای کنکور و تا چند روز بعد مدام تست بزن و نکاتشو تو کتاب بنویس

از هر فصل حدود  ۱۰۰ _۱۵۰ تا تست بزنی کفایت میکنه 

نمیخواد روی هر فصل زیاد بمونی چون خسته میشی 

بعد خوندن هر فصل برگرد عقب و تستای کنکوره فصلای قبلیو دوباره بزن که یادت نره 

اینطوری دور اول زیستو میخونی و ازمون هم میدی و رشد تراز خواهی داشت

توصیه‌م به تو واسه الان که تابستونه 

بشین زیست یازدهمتو بخون تا اول مهر راحت میتونی بخونی از هر فصل ۷۰ تا تست بزنی کافیه 

سال دیگه خیلیی راحت میشی حداقل مطالب یازدهم تو ذهنت تثبیت ذه پایت قوی شده

زیست دهم مطالب خاصی نداره راحته سوالات کمی از زیست دهم میاد 

اون وسط مسطا میتونی بخونی فقط در حد اینکه یه چیزی بلد باشی 

الان بشین این یا مااو زیست بخون 

از زیست یازدهم شروع کن خیال خودتو راحت کن 

اصلنم وقتتو واسه گشتن دنبال منبع و .. حردم نکن همون کتابی که داری رو کار کن و سوالای کنکور همین والسلام

برای شیمی هم تو این یه ماه فقط استوکیومتری رو کار کن 

ریاضی هم مباحث پایه تابع و مثلثاتو کار کنی کفایت میکنه 

اول مهر که شد و انشالله سال تحصیلی شروع شد فقط درسای دوازدهمو بخون و تست بزن و ازمون بده 

خودت راه میفتی و همه چی میاد دستت 

دیگهدهم به دهم یازدهم فک نکن 

با همون درسای دوازدهم بارتو میبندی