2777
2789
عنوان

خانومایی بیان که🥲💅🏻

3028 بازدید | 493 پست

خانوما کربوکسی تراپی کردین؟چطور بوده براتون

یه راه کار رفع تیرگی و آفتاب سوختگی دست و پا بهم میدین؟که سریعا یک ماهه عمل کنه مرسیییی

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم نگردم ولی همکارم انجام داده بود خیلی تاثیر داشت. رنگ صورتش باز و بشتش شده بود‌.

من خودم پوستم حساسه گاهی که آفتاب شدید باشه روی بینی میسوزه زینک اکسید فوری التهاب سوختگی را رفع می کنه

خودم نگردم ولی همکارم انجام داده بود خیلی تاثیر داشت. رنگ صورتش باز و بشتش شده بود‌.من خودم پوستم حس ...

خواهر دست و پاهام از التهاب گذشته عملا شکلاتی شدم . شیرکاکائو 😭😂

من انجام ندادم خوشبختانه🤣🤣🤣🤣👋🏻👋🏻

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

ب زور میبرمت😂😂😂😭😭😭

😂😂😂😂🦭منم میام خوشم میاد زیبایی

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

از جزئیاتش باخبر نیستم ولی بعد همون اولین بار پوستش خیلی خوب شده بودجای جوش و اینا داشت اوکی شده بود

میخوام واسه آفتاب سوختگی ایشالله که جواب بده