2777
2789
عنوان

پدر مادر بی فکر

148 بازدید | 17 پست

من چند روزه افسردگی گرفتم حال بده ایناهم همش میان بچه های اینو و اونو میکوبن سرم همش بهم میگن مفت خور اندازه بُشکه شدی همش میخوابی خاک تو سرت کنیم و... 

خیلی منت بالا سرمه خیلی خستم خیلی بهم دارن فشار میارن تخرریب کردن و اعتماد بنفسمو گرفتن ازم و انگیزه چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر و مادر از بی انگیزه بودن و بیکاری شما ناراحت میشن. دلشون می خواد پیشرفت و موفقیت شما را ببینند ولی راه کمک کردن را بلد نیستند.

یک بسته فلکوکستین ۱۰ بگیر صبح به صبح یکی بخور

بعد از یک هفته حالت بهتر میشه و انگیزه برای جنب و جوش پیدا می کنی.

سرزنش کمتری می شنوی. بعد از ۳ هفته فلوکستین ۲۰ را جایگزین کن و باز تا ۲ ماه ادامه بده.

افسردگی برای چی عزیزم؟ مشکلی هست که به خاطرش ناراحتی؟تیروئیدت رو چک کن اگه زیادی میخوابی

خب ی خورده مشکلات دارم آرزو ها و هدف های خیلی بزرگ بخاطر اون واقعا همش تو خودمم هرشب گریه های شدیدی میکنم نمیدونم چرا ایناهم منو سرزنش میکنن

پدر و مادر از بی انگیزه بودن و بیکاری شما ناراحت میشن. دلشون می خواد پیشرفت و موفقیت شما را ببینند و ...

چرا قرص اعصاب تجویز می‌کنی چ جراتی داری

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

پدر و مادر از بی انگیزه بودن و بیکاری شما ناراحت میشن. دلشون می خواد پیشرفت و موفقیت شما را ببینند و ...

إره بعد دوماه فلوکستین 40 رو جایگزین کن، بعد دوماه 80، همینطوری تصاعدی میری تا اگرم کاری پیدا کردی بتونی پول همین فلکوکستین رو دربیاری.

I'm a man - بنام انسانیت که زیباترین رسمه

خب ی خورده مشکلات دارم آرزو ها و هدف های خیلی بزرگ بخاطر اون واقعا همش تو خودمم هرشب گریه های شدیدی ...

شرایطش رو داری بری پیش روانشناس یا مشاور؟ به نظرم مشکل بزرگی نیست نهایتا با دو تا قرص افسردگی اوکی میشی کلی انگیزه پیدا میکنی

اگه نتونستی حداقل با یه مشاور آنلاین حرف بزن خیلییی کمک میکنه 

پدر و مادر این چیزا رو درک نمیکنن هنوز ذهنشون با شیوه های قدیم کار میکنه ولی آخر صلاح خودت رو میخوان عزیزم به دل نگیر

باید بدونیم مخاطبمون توی چه خونواده ای بزرگ شده. اخلاق پدر و مادر رو بدونی، کسی هست توی خونواده اعتیاد داشته باشه یا نه. خونواده از چه قشری هستن. رسم و رسومشون واسه کار کردن دختر یا پسر چیه. و خیلی اطلاعات دیگه ای که بتونی یکی رو راهنمایی کنی. 

من فقط در همین حد میتونم بگم که مقایسه اشتباه بسیار بزرگیه که اکثر پدرومادرا خیلی زیاد انجام میدن و اینکه احترام پدر و مادر رو نگه داریم و در هر حالتی احترامشون رو حفظ کنیم.

I'm a man - بنام انسانیت که زیباترین رسمه