2777
2789

آدم بیشعور هم اطراف ادم باشه بدترین چیزه بخدا. 

امروز دو سه ساعت بچمو گذاشتم پیش عمه نادونش و رفتم بیرون. وقتی برگشتم گفت لباس براش بیار حموم بوده 

بعد رفتم دیدم بدون وسیله بچه رو برده حموم 

معلوم نیست بدن بچه دوساله رو با حوله کی خشک کرده 

بعدم دیدم بچه داره لخت میگرده وسط هال 

حالام نصف شبی بیدار شده یه سرفه هایی میزنه بچه انگار ذات الریه. یخ کرده بدجووووور 

ادمای عوضی که محبت خرکی میکنن 

وقتی کار دستشون داری هیچوقت خدا نیستن 

حموم کردن بچه میخوان کمک بدن 

صدبار یچه رو بدون وسیله های خودش بردن حموم 

اینقدر عصبیم دلم میخواد همین الان پیامش بدم و بهش بگم 

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب کیف لباس بهش میدادی سفارشش میکردی اگه بردیش حمام با وسایل خودش ببرش ...تو که میگی صدبار اینکار کردن پس تجربه داری باید سفارششون کنی

خدایا دستم زیاد گرفتی معجزه هاتو زیاد دیدم بازم دلم معجزه میخاد💔

تجربه بشه برات پیش اینا نذاری عزیزم 

واقعا  چه دلیلی داره وقتی شما نیستی و نگفتی بچه رو حموم کنن  فرقی هم نداره عمه یا خاله

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

اگر بار اولشون ه حق داری ولی اگر بار چندم هست تقصیر خودته لباس نذاشتی یا اصلا گذاشتی پیش عمه 

بمیرمم نه بچه پیش خواهر خودم میذارم نه خواهرشوهر

فقط پیش مادرم میذارم یا با خودم میبرم 

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

حتما بهش پیام بده و بگو 

ولی وقتی میدونی اینجوریه چرا بازم بچه تو میزاری پیشش؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

نه اینجوری نمیتونی خوب بگی

بزار تو جمع ازش بگو 

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید