2777
2789
عنوان

وای خدا یه تاپیک دیدم پرام ریخت

226 بازدید | 21 پست

میگه کتک شوهر بهتره یا پدر بعد یکی اومده میگه پدر از سر دلسوزی میزنه اون یکی میگه مال شوهر بهتره اصلا یعنی چییییییی واقعا پرام ریخته

خوش اومدی به جایی که مردم دیوانن 

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا هرچیزی رو که میبینی سرش تعجب نکن

فکر کن اومدی ی جای ماورایی مثل اون سرزمین تو فرام

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

با اصل قضیه مشکل ندارن با فردش مشکل دارن

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

مردی که کتک بخواد بزنه مرد نیست نرم نیست اصلا هیچی نیست.یه 💩 که باید سیفون بکشی روش!

ددقیقا و چیزی که اینجا بیشتر منو متعجب کرد این بود که اوکی اون مردی که میزنه گاوه حالیش نیست ولی تو چرا مقابله نمیکنی چرا از اورژانس اجتماعی کمک نمیگیری بعد میای میپرسی کدوم کتک بهتره؟  

کتک شوهر گله . هرکی که نخوره خله.

داستان پند آموز: دو دوست به نامهای جعفر میرزا و حشمت خان، با هم قصد سفر کردند. اندکی که از روستا دور شدند، حشمت خان یک درخت را به جعفر میرزا نشان داد و گفت: بیا برویم زیر آن درخت و ناهار بخوریم. جعفر میرزا هم قبول کرد و با هم به زیر آن درخت رفتند و نشستند و ناهار خوردند.

ددقیقا و چیزی که اینجا بیشتر منو متعجب کرد این بود که اوکی اون مردی که میزنه گاوه حالیش نیست ولی تو ...

در این مواقع مقابله به مثل کردن فقط باعث ضربات بعدی و گاهی جبران ناپذیر میشه.

فقط باید بری و دیگه برنگردی

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

جدی ای الان؟ 😭😂

نه. شوخی میکنم. 😂😂

داستان پند آموز: دو دوست به نامهای جعفر میرزا و حشمت خان، با هم قصد سفر کردند. اندکی که از روستا دور شدند، حشمت خان یک درخت را به جعفر میرزا نشان داد و گفت: بیا برویم زیر آن درخت و ناهار بخوریم. جعفر میرزا هم قبول کرد و با هم به زیر آن درخت رفتند و نشستند و ناهار خوردند.

جدی ای الان؟ 😭😂

یادم رفت ایموجی خنده بزارم. وقتی ارسال شد یادم اومد، گفتم الان فکر میکنی واقعی میگم که دیدم واقعا همینطور شد.