2777
2789
عنوان

چهار ساله که برام تولد نگرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 73 پست
چی دوست داری قبول شی؟زشتت چیه؟

انسانی به اجبار منو بردن انسانی

دلم میخواد برم کامپیوتر

صاحب این کاربری اسمانی شد 🖤در تاریخ 1404/05/25 ساعت ساعت ۱ شب خودشو از پشت بام پرت کرد پایین براس شادی روحش صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیگه ببین همیشه آدمای خوب مظلوم واقع میشن و این واقعا و جدا خوب نیست پس اعتراض کن یوقتایی شر و ...

چشم

صاحب این کاربری اسمانی شد 🖤در تاریخ 1404/05/25 ساعت ساعت ۱ شب خودشو از پشت بام پرت کرد پایین براس شادی روحش صلوات

ممنون ❤️داداشم ۱۸ سالشه دارن برا اون تولد میگیرن اما برا من ن

اون دیگه وارد سن جوانی شده تو حتما انقدر اخلاقت مردونه هست فکر میکنن دوست نداری ...منم شوهرم تو عمرش مامانش براش تولد نگرفت من زنش شدم بعضی وقتا براش میگیرم ان شالله بزرگ بشی دکتر بشب مهندس بشی با پول خودت تولد بگیری داداش کوچولو 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

اگه یه پسر خودش بخواد برای خودش تولد بگیره برا من عجیب غریبه

ولی اگه مامان باباش براش تولدم نگیرن ها گلی یه کادو کوچیک یه کیک کوچولو یه تبریک از صمیم قلب بگن بد نیس اصن به بهانه تولدم ن به بهانه دور هم جمع شدن پسرام دل دارن بابا

تولد نمیگیرن،اجبار هم میکنن پس!هر چیزی که دوست داری بخون،چیزی که فکر میکنی میتونی توش موفق باشی

والا من نظر کامپیوتره 

اما نمیزارن برم

بعد سن قانونی دیگه دست خودتهکسی نمیتونه دخالت کنه

خدا کنه همینجور باشه

مملکت شهر هرت نیست،یبار زندگی میکنی،بایدخوس بگذره بهت

درسته👍🏻

اما خانواده من این چزا حالشون نیست