2777
2789
من هرموقع پیشول رو میبینم بهش میگم سلام گلبممم🥹بعد همیشه بعد گفتنش یاد تو میفتم🥹🫶🏻🐈‍⬛🤍💕✨

خودااااا گلبممم🥹🫂

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهیی عزیزم چی شدن؟🥲نه اصلا منم از آدمایی که دنبال نژادن بدم میاداونا حیوانات رو دوست ندارن فقط دنب ...

متاسفانه ازم گرفتنشون 💔جدایی که هیچکدوم دخیل نبودیم شهر غریب💔 باعث و بانیش نمیبخشمت چشاشون تو دنیا فقط به من بود ...تو یک سال همشون 💔

باعث و بانیش نمی‌بخشم بعد از اونا دیگه روانم مثل قبل نشد

هیچوقت

آفرین دقیقا دنبال پزن مخصوصا صاحب های اسکاتیش ها یا سگ‌های پامر 

بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤                
متاسفانه ازم گرفتنشون 💔جدایی که هیچکدوم دخیل نبودیم شهر غریب💔 باعث و بانیش نمیبخشمت چشاشون تو دنیا ...

وای خدای من…:)

چراااا اخههههه

منم نمیبخشمون چقدر اشغال بودن چقدر🥲

اره دقیقاا

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

وای خدای من…:)چراااا اخهههههمنم نمیبخشمون چقدر اشغال بودن چقدر🥲اره دقیقاا

بچه هام بودن وجود منو بردن 💔معرفتی که تو اونا دیدم تو هیچ شخصی از نزدیکام ندیدم فقط براشون من بودم و بس

مرسی از همدردیت

بچه هام بودن وجود منو بردن 💔معرفتی که تو اونا دیدم تو هیچ شخصی از نزدیکام ندیدم فقط براشون من بودم ...

الهی عزیزم..:)

میشه بگی کی برد؟

چرا نتونستی ازشون بگیری؟

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

الهی عزیزم..:)میشه بگی کی برد؟چرا نتونستی ازشون بگیری؟

نفهمیدم 💔دوتاشون که باهم داشتم اونارو به زور ازم جدا کردن دلیلشو نمیتونم‌بگم اولی رو آشنا بود خبر مرگش انقدر طرف نفرین کردم باباش مرد دومی رو هم ازم تهران دزدیدن انقدر که ملوس بود

دوتاشونم خوابوندم تو بغلم بچم یکیش مریض بود و کوچولو میترسید گفتم میرم میام عی کاش پام میشکست و نمیرفتم نمیخوابوندمش بچه ها میزدنش ازشون گرفته بودم میترسیدم بره بیرون بچه ها بزننش با اون یکی گذاشتم کنار هم اومدم دیدم تو ویلامون نیستن چقدر زجه زدم💔💔

متاسفانه ازم گرفتنشون 💔جدایی که هیچکدوم دخیل نبودیم شهر غریب💔 باعث و بانیش نمیبخشمت چشاشون تو دنیا ...

واییییی

الاهی عزیزم 🥺🥲

چرا اخه همچین کردننننن

میگم بعضی ها هم از این نژاد خوششون میاد مثلا منم گربه اسکاتیش دوس دارم نازن ولی نژاد گربه دومی اسی بیشتر دوست دارم😁😁😁😁

وایییییالاهی عزیزم 🥺🥲چرا اخه همچین کردنننننمیگم بعضی ها هم از این نژاد خوششون میاد مثلا منم گربه ا ...

مریض بودن و بد دلی ...

آره میدونم منظورم کسایی که فقط به فکر نژادن برای پز وگرنه منم دوستشون دارم اما این جور نژاد ها مثل اسکاتیش و سگ های پامر دچار مشکلات ژنتیکین و خریدو و نگهداری و توله کشی ازشون بزرگترین گناهه ظلم ناحق. بحث من کساییه که حیوانات رو وسیله پز دادن و سرگرمی میدونن وگرنه دوست داشتن بحثش جداست مگه میشه دوست نداشت

اینارو🥲😂@اوج_آسمان‍@بگویاسی‍s6.uupload.ir/files/f66432b7a08c0aada1cc182af396d488_lgck.jpg. s6.uupl ...

چرا انقد قشنگننننننن🥹😭

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE