2777
2789
عنوان

یعنی بنظرتون چی فکر کرده با خودش

56 بازدید | 3 پست

یه مدت بود با همکارم تو سرکار باهم صمیمی شده بودیم ولی اون بعضی وقت ها باهام شوخی دستی میکرد مثلا لپمو میکشید یا دماغمو‌ یا نیشگون ولی من هر بار یه جوری میفهموندم که خوشم نمیاد ولی یه روز بدجوری ناراحت بودم اومد پیشم گف چی شده گفتم هیچی یهو پاشدم بغلش کردم و اونم منو بوسید ولی همه وی مثل قبل بود دیگه رفتارش تغییر نکرد خلاصه تا اینکه یه شب بهش گفتم میشه امشب منو برسونی خونمون اول گف ببینم برنامه هام چی میشه میگم بعت پلی بدون اینکه بمن چیزی بگه رفت منم امروز سرکار اصلا تحویلش نگرفتم اونم یه کلمه حرفم نزد

همکارت خانمه دیگه؟

ببین هر طور حساب کنی دارکه چه خانم چه آقا خندم گرفت اصلا

چه وضعی شده تاپیکا یکی از یکی سم تر 

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین هر طور حساب کنی دارکه چه خانم چه آقا خندم گرفت اصلاچه وضعی شده تاپیکا یکی از یکی سم تر

بخدا هنگ کردم 😐

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁